Luxus Szeged-Belvárosában!

1841 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Tisztelt Érdeklődő!

Szeged-Belvárosában, a "nagy körúton belül" eladó, ez a polgári jellegű, teljesen, luxus kivitelben felújított, téglából épült családi ház, 480nm-es telken.

A tulajdonos az ingatlant teljesen felújította, ahogy szokták mondani A-tól Z-ig. A tető felújított állapotú, a falak stabil 55-60-as átmérőjű tégla falak. A falak a földszinten "injektálásos" falszigetelést kaptak, 15 év garanciával, nem azért, mert különösebb gond lett volna velük, pusztán a tulajdonos szerette volna maximális szintre vinni a felújítást, ami sikerült is. Természetesen új nyílászárók vannak mindenhol, új burkolatok, új fürdőszobák, a képek remélem tükrözik, hogy minden luxus minőségben, pénzt, időt, energiát nem sajnálva kerültek kivitelezésre. Szerintem mondanom sem kell, már gondolja is, hogy a fűtésrendszer, a villanyvezetékek, a gáz és vízvezetékek is ki lettek cserélve.

A családi ház maximálisan alkalmas akár több generációnak is, hiszen a főépült két szintes, szinte külön lépcsőházzal, akár külön élettérrel. A főépület földszintjén nem került kialakításra konyha, de minden lehetőség adott hozzá, csak konyhabútor kell, viszont az emeleten egy minden igényt kielégítő konyha található.
De ezen kívül találunk még egy melléképületi, panel lakás méretű "garzont" is, melyben egy tágas szoba, konyha, fürdőszoba került kialakításra.
Az udvarban a parkolásról két külön garázs gondoskodik, de találunk még egy könnyűszerkezetes épületet is, mely akár hobbicélra is kiválóan használható, hiszen radiátoros fűtéssel is rendelkezik. A közművek is megosztottak, több gázóra és vízóra, valamint villanyóra található az épületegyüttesben.

A főépület kb 180nm hasznos alapterülettel rendelkezik, a melléképületi garzon 56nm, a könnyűszerkezetes hobbi épület kb 40nm, tehát összesen kb 275nm hasznos alapterülettel rendelkezik az ingatlan.

Ez a családi ház páratlan a szegedi ingatlanpiacon, még hasonlót sem talál Szeged-Belvárosában. A hirdetésben 20 kép került megjelenítésre (ennyit engednek a hirdető oldalak), de akár 40-et is tudnék mutatni és mindegyiken makulátlan és csodaszép az ingatlan, ha komolyan érdekli jöjjön el, nézze meg, tud még újat mutatni a valóságban.

Nézze meg az alaprajzokat az elrendezés miatt.

Iár.: 189M Ft

Amennyiben kérdése merül fel, illetve megtekintené, kérem keressen elérhetőségemen.

Szirbik Sándor
70/606-3597
szirbik.sandor@ving.hu

Szirbik Sándor

Szirbik Sándor

Prémium ingatlanértékesítő
Szeged
+36 (70) 606 3597
Szirbik Sándor

Szirbik Sándor

Prémium ingatlanértékesítő
Szeged
+36 (70) 606 3597