Luxuslakás a belváros közelében

16030 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Pár éve épült ez az egyedi társasház a Királykút városrészben, melynek legkülönlegesebb lakása a felső szinten lévő amerikai konyhás nappalis, 3 hálószobás otthon, hatalmas több helyiségből elérhető erkéllyel. Ezt a lakást annak javaslom, aki két gyerekszobával, egy hálószobával és nappali-konyha-étkezővel rendelkező élhető lakást keres a belváros közelében.

Székesfehérvár belvárosától alig 5 percnyi sétára van. Ha kell, akkor tehát közel a nyüzsgés, de utána a kertvárosi környezet nyugalma vár arra, aki ezt az igényesen megépített lakást választja a családja számára. Összesen 4 lakás található ebben nemrég készült házban, aminek már csak az udvari parkosítása van hátra. Onnantól kezdve a közös zárt udvar is teret adhat a szabadidő eltöltéséhez.

A ház porotherm okos tégla falazattal épült és 15 cm-es szigeteléssel rendelkező külső burkolatot kapott. Így érték el, hogy minimális fűtésigénye legyen, ami gazdaságosan klímával (H-tarifával) , illetve elektromos padlófűtéssel van megoldva.
A lakás feletti lapos tetőre napelemek telepíthetőek , mely tetőt kizárólag a lakás tulajdonosa használhat erre a célra, és nem kell hozzá engedély a többi tulajdonostól.
A nyári meleget pedig a nappaliban elhelyezett klíma segít leküzdeni, valamint a redőnyök, melyek közül az utcafrontiak távírányítósak.

A belső elrendezése nagyon átgondolt. A hálószobák egyike sem szomszédos a másikkal. Így biztos nem zavarja senki a másikat, amikor nyugalomra vágyik. A hatalmas nappali az étkezővel és a konyhával igazi társasági központ. Főleg, hogy a kiemelkedő méretű erkély innen is elérhető, nem csak az előszobából és az egyik hálószobából. Az ablakok szinte mindenhol a padlóig érnek ezért a lakás szinte fürdik a fényben. A fürdőszoba a hatalmas kádon kívül még egy zuhannyal is rendelkezik. A mosógép pedig egy külön helyiségben található, ami egyben egy külön WC-t is jelent, önálló mosdóval.

A méretre készült, beépített konyha olyan, mint amit minden háziasszony álmodik magának. Tágas, napfényes és minden korszerű géppel felszerelt. Ezek értelemszerűen maradnak és a következő tulajdonos számára könnyítik meg a házimunkát.

Az ablakok több rétegű hőszigetelt műanyag ablakok, a bejárati ajtó pedig a mai kornak megfelelő több ponton záródó, szintén hőszigetelt. Az egész lakásban, kivéve a vizes helyiségeket és az erkélyt, egységes laminált parketta burkolat található. A vételárban benne van a nappali, konyha, étkező igényes bútorzata is. Ide tényleg csak a személyes holmikat kell hozni költözéskor és csak néhány bútort.

Az utcán is ingyenes a parkolás, de erre nincs szükség, hiszen a távirányítóval nyitható kapun keresztül megközelíthető belső udvaron, nagyobb biztonságban van minden itt lakó autója. Sőt igény esetén a lakáshoz megvásárolható az utcai bejárattal rendelkező, távirányítású garázskapuval és műgyanta padlóval ellátott, hatalmas dupla garázs is. A garázs ára : 10 M Ft (29,5 m2)

A lakást a tulajdonosa visszabérli 1-1,5 évre és utána is ajánl rá bérlőt, tehát befektetésnek is ideális.

Aki megnézi, az biztosan beleszeret!

Wollein Attila

Wollein Attila

Ingatlanértékesítő
Székesfehérvár
+36 (70) 329 5030
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban