Madárcsicsergős, panorámás kis ház

1208 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Nyugodt, csendes környezetre vágyik a munkanapok rohanása után, de ne legyen messze Székesfehérvártól? Szeretne madárcsicsergésre ébredni és gyönyörű panorámát nézegetve kávézni a teraszon? Munka után grillezni egyet és egy pohár borral lazítani, hogy felkészüljön a következő napra?

Ha igen, akkor Önre vár ez a csodálatos, 30 négyzetméteres kis házikó a festői szépségű iszkaszentgyörgyi hegyoldal, zártkerti részén. Állandó ottlakásra is alkalmas. De hétvégi háznak is ideális.

A ház három szintes. A földszinten található egy tágas amerikai konyhás nappali és fürdőszoba wc-vel. Innen vezet fel a lépcső a tetőtérre, ahol 1 szoba és egy hihetetlen panorámával rendelkező terasz található. A ház és a terasz alatt pedig egy nagy méretű pince van.

A ház, egy hatalmas, 967 négyzetméteres, zöldövezetben elhelyezkedő zártkerti telken fekszik. Az utcában állandó lakosokkal és kedves szomszédokkal. Az udvaron és a teraszon van elég hely a leendő kerti partikhoz vagy a háziállatok szaladgálásához. Autókkal a ház mellett autóbeállón lehet parkolni.

A fűtés fatüzelésű kandallóval van megoldva, de van elég áram, hogy elektromosra át lehessen alakítani. A melegvíz ellátás is elektromos. A házba be van vezetve a vezetékes víz, a szennyvizet pedig tartályba gyűjtik.

Elhelyezkedés szempontjából nagyon jó. A ház szilárd útburkolatú utcában fekszik. Székesfehérvár pár perces autóúttal megközelíthető, de Budapest és a Balaton is gyorsan elérhető, hiszen az autópálya is csak 10 percnyire van. A napi ingázáshoz is tökéletes lehet.

Hívjon bizalommal, ha felkeltette érdeklődését és megmutatom!

Telefon: +36 70 329 5030 Hívjon akár hétvégén is!

Segítséget nyújtunk hitel ügyintézésben, valamint az adás-vétellel kapcsolatos teljes körű jogi és egyéb ügyek intézésében is.

Wollein Attila

Wollein Attila

Ingatlanértékesítő
Székesfehérvár
+36 (70) 329 5030
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban