Magas minőségű garzon Zuglóban

475 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Eladásra kínálom ezt a kedves kis garzonlakást Zuglóban, Alsórákoson. Az egykori Rákos mezei országgyűlések színhelyén található szuterén lakás egy tágas, amerikai konyhás szobából és zuhanyzós fürdőszobából áll – mégis megvan benne minden, amire szüksége lehet.

A jelenlegi tulajdonos 2020-ban teljeskörűen felújította az ingatlant – minden garanciális benne. A lakás körben és alulról is tökéletesen vízszigetelt, a víz- és, csatorna csövek, valamint az elektromos vezetékek is újak. A megújulás része volt a legmodernebb, elektromos-paneles padlófűtés beszerelése nem csak a lakótérbe hanem a lakáshoz tartozó 7 négyzetméteres tárolóba is. A fürdőszoba mind kinézetében, mind funkciójában luxus kategóriájú – esőztetős zuhanypanellel.

A méretre szabott konyhabútor, a beépített gépek (sütő, főzőlap, mosogatógép) valamint a vadonatúj mosógép is a vételár részét képezi. A műanyag nyílászárók hő- és hangszigetelő képessége is kiemelkedő.

A lakás ablakai a ház kis virágos előkertjére néznek, a hátsó közös kert pihenésre alkalmas. A környék csendes, az utca nem forgalmas – igazi zöldövezet. A Rákos patak egy sarokra található, partján több sportpálya, játszótér várja az aktív kikapcsolódásra vágyókat. A közlekedés kitűnő: a 7-es buszcsalád néhány perc sétával elérhető, autóval a parkolás az utcán ingyenes.

A kicsiny lakóközösség kedves, odafigyelnek egymásra. A közös költség és a rezsi is alacsony, a társasház anyagi helyzete rendezett.

Jó szívvel ajánlom a lakást fiataloknak, egyetemistáknak, de befektetésnek is kiváló – a környék jó infrastruktúrája miatt könnyen kiadható.

Az ingatlan azonnal költözhető, bármikor rugalmasan megtekinthető. Érdemes megnézni, szerethető kis lakásra talál benne!

Kérdéseivel keressen bizalommal bármilyen napszakban – akár hétvégén is!

Ügyfeleinknek díjmentes és független hitelügyintézéssel, ügyvédi tanácsadással állunk rendelkezésre. Energetikai tanúsítvány elkészítését rövid határidővel vállaljuk.

Fedák Csaba

Fedák Csaba

Kapcsolattartó
Budapest 14. kerület
+36 (20) 927 9631
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.