Magasföldszinti polgári lakás az Országház mellett

864 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Budapest Lipótvárosban a Kálmán Imre utcában eladó ez a teljesen felújított, közel 100 m²-es, 2 szoba + nappalis igazi polgári lakás. Az ingatlan az épület magasföldszintjén helyezkedik el, kifejezetten csendes házban, ahol tilos a dohányzás, az airbnb és egyéb rövidtávú szállásadás sem megengedett.

A teljes lakótér 2018-ban tetőtől talpig fel lett újítva, új köntösbe bújtatva, de közben megőrizve az eredeti polgári hangulatot. A fűtésrendszer modern Vaillant kombi gázkazánnal egy korszerű megoldást kapott, így nem kell tartani a rezsiköltségektől. A villamos hálózat és a vízvezetékek cseréje is megtörtént.

Az ingatlan elhelyezkedése nem is lehetne jobb, 500 méteren belül található az Országház, a Szent István Bazilika és a Duna-part. Természetesen minden fontos intézmény és bevásárlási lehetőség megtalálható a közvetlen közelben.

A lakás nagy előnye, hogy magasföldszinti, mégis kifejezetten csendes és biztonságos. Kifejezetten ajánlom azoknak, akik az igazi Budapesti hangulatot keresik a lehető legjobb helyen.

Az ár: 117M HUF + ÁFA, az ingatlan tehermentes és az eladó cége a tulajdonos.
(PRICE: 280 000.- EURO + 27 % VAT)

Várom hívását, akár hétvégén is!

In Kálmán Imre Street, Budapest Lipótváros (district) we offer for sale this entirely renovated, nearly 100-sqm, 2-room + living-room, real bourgeois apartment. The property is on the high ground-floor of the building, in an especially quiet and peaceful house where it is forbidden to smoke, neither Airbnb nor other short-term accommodation is allowed.

In 2018 every inch of the living space was renovated, got a new coat while maintaining the original bourgeois traits and atmosphere. The heating system got an up-to-date solution with a modern Vaillant combi boiler this way there is no reason to worry about the overhead costs. The electrical grid and the water pipes have been replaced as well.

The location of the property cannot be any better, within 500 meters you can find the Houses of Parliament, St. Steven's Basilica and the banks of the River Danube. Of course, all crucial institutions, offices and shopping facilities can be found within the immediate area.

A great advantage of the flat is that it is on the high ground-floor still being peaceful, quiet and safe. I especially offer it for those who are looking for a real Budapest feeling in the best location.

Price: 117M HUF + VAT, the property is unencumbered and the flat is owned by the company of the owner.
(PRICE: 280,000 EUR + 27% VAT)

I am waiting for your call, I am available even on weekends!

Barna József

Barna József

Cégvezető
Siófok
+36 (70) 772 2711
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban
Ingatlanozz a VING csapatában
Most díjmentes profilt adunk
További információk és jelentkezés >>