Marcalvárosban 55m2-es panel lakás eladó.

1619 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Győr- Marcalváros Lajta utcában keresi új tulajdonosát, ez a teljes felújításon átesett, 55m2-es panel lakás. A lakás 2 szoba hall-os, erkélyes. A fűtéskorszerűsítést megcsinálták, a radiátorok cseréje megtörtént, egyedi mérők kerültek beépítésre. Redőnyös, műanyag ablakok lettek cserélve. A bejárati ajtó nem lett kicserélve, viszont hőszigetelő réteggel látták el. A szobák parkettásak, a többi helyiség járólap burkolatot kapott. A lakás a 10 emeletes épület 7. emeletén található. Egy szinten 4 lakás van. Az épület alatt üzletek helyezkednek el, parkolóhely az mindig van a ház előtt kialakított parkolóban. A környék infrastruktúrája és a közlekedés kiváló, itt minden egy karnyújtásnyira megtalálható. Buszmegálló a ház előtt.

A jelen hirdetésben rögzített, az ingatlannal kapcsolatos adatok, információk az eladó tájékoztatása alapján kerültek meghatározásra.
Ne késlekedjen, hívjon, és mutatom!
+36203546112 Nagyné Vass Katalin

Ügyfeleink részére teljes körű ügyintézést vállalunk, energetikai tanúsítvány, adás-vételi szerződés,
díjmentes bankfüggetlen hitelügyintézés.
A Városi Ingatlanirodánál mindent egy helyen!

Nagyné Vass Katalin

Nagyné Vass Katalin

Ingatlanértékesítő
Győr
+36 (20) 354 6112
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.