Marek József utcában, akár airbnb-re is...

581 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Marek József utcában, földszinti, kiváló állapotú, tégla építésű, 63 m2 alapterületű lakás eladó.

Két szoba, dupla álló galéria / 7+9 m2 /, fürdőszoba, előszoba, külön wc elrendezésű, amely az alaprajzon is megtekinthető.
A képek visszadják az ingatlan állapotát.

2009-ben kapott az ingatlan teljes felújítást, melynek során az összes nyílászáró fára, az utcai ablakok pedig műanyagra lettek cserélve. Víz, villany és gázvezetékek, strangok szintén cserélve lettek valamint a kémény, hagyományos gáz cirkóhoz ki lett bélelve. Nagyon szép, különleges, kenhető tapéta díszíti a falakat.
A belső design teljes mértékben a tulajdonosok ízlését dícséri, saját kezükkel újították fel az ingatlan java részét, sőt a ház belső udvarát is ők tartják karban, ami a képeken szintén érzékelhető.

2012-ben a házban is kicserélték a gáz és víz fővezetékeket.
Közös költség összege 18 900 Ft, amely a teljes vízfogyasztást is magában foglalja, így értelem szerűen nincs vízóra, de a helye egyébként ki lett építve.
A beépített bútorok maradnak a lakásban, a konyha megbeszélés tárgyát képezi.
A házban nincs tiltva az airbnb.

Befektetőknek kisebb családoknak ideális választás. Jó közlekedési és bevásárlási lehetőségek, séta távolságra a Városliget.

Jelenlegi és leendő ügyfeleinknek, teljesen díjmentes hitelügyintézést valamint ingatlan vásárlás-bérbe adás előtti, díjmentes, előzetes ügyvédi tanácsadást kínálunk.
Ezen kívül energetikai tanúsítás elkészítését is rövid határidővel vállaljuk.

Ingatlannal kapcsolatos kérdésekben bármikor, hangsúlyozom, bármikor hívhat.

Fekete Zoltán

Fekete Zoltán

Irodavezető, értékesítési vezető
Budapest
+36 (70) 947 6547
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban