Martonvásár kiemelt részén családi ház 1482m2 telekkel eladó

308 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Martonvásár kiemelt részén, csendes, rendezett utcában 1482m2-es telken felújított 44m2-es ház, téliesített, fűtött 10m2-es melléképülettel, külön pincével az udvarban, fantasztikus áron eladó!

A tégla épületet 2011-ben bővítették a mostani nappali-konyha-étkező területével. A bővítés dokumentálva, használatbavételi eljárás keretein belül történt kiviteli és megvalósulási tervekkel, szakszerű kivitelezéssel. A bővítés sávalapozással, harmincas kerámia tartófalazattal, aljzatszigeteléssel történt, ekkor a teljes tetőszerkezetet kicserélték. 2020-ban az épület egy teljeskörű felújításon és korszerűsítésen esett át: az összes nyílászárót kicserélték (műanyag 6 légkamrás tripla hőszigetelő üvegezés), teljes villamoshálózat cseréje, órákkal - elektromos fűtés kiépítése, hűtő-fűtő klíma, külső hőszigetelés 20cm-es EPS, nyílászárókon roló és szúnyogháló, belső hideg és melegburkolatok cseréje, új eresz, 4 autónak térkövezett autóbeálló, elektromos kapu, zárt beton kerítés...

A szakszerű felújításnak köszönhetően egy minden igényt kielégítő, energetikailag kifogástalan családi ház, egy kis csoda otthon lett belőle!

A telken víz, villany , gáz és csatorna megtalálható, a kerti locsolás külön almérős vízóráról történik.

A családi ház mellett a hatalmas kertben található egy 10m2-es, részben szigetelt, fűthető melléképület illetve egy külön kialakított száraz pince.

Az ingatlan Lf1, falusias lakóövezeti besorolásba tartozik. Az épület utcafrontra merőleges irányban bővíthető, de telekmegosztással akár két különálló épület, vagy ikerház is építhető: oldalhatáros építési mód 30% beépíthetőséggel, 50% zöldfelületi mutató, legnagyobb épületmagasság 5m! Merjen nagyot álmodni!

Az ingatlan elhelyezkedése kiváló. 2 perc az autópálya (nincs zajszennyezettség), a központ pár perc autóval, ahol bevásárlási lehetőség, iskola-óvoda, bank, orvosi rendelő mind megtalálható. Pár perces sétára elérhető nem csak a vonatállomás (Kelenföld 15 perc), de a martonvásári Brunszvik Kastély és a parkja, ami egyedülálló lehetőséget nyújt nem csak a kisgyermekes családok kikapcsolódására, de sportolásra, kutyasétáltatásra is egyaránt fergeteges!

Ne hagyja ki ezt a páratlan lehetőséget! Távol a város zajától - mégis 25 percre a belvárostól - egy fantasztikus gyümölcsfákkal tarkított hatalmas kertben lehet Öné ez a csoda egy pesti lakás áráért!

További kérdéseivel kapcsolatban keressen bizalommal, segítek!

Simon Áron

Simon Áron

Ingatlanértékesítő
Diósd
+36 (70) 632 6690
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban