Másfél szobás világos panellakás Újpest- központ szívében

371 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Megvételre kínálom a közkedvelt Újpest-központban ezt a világos, 35 m2, keleti tájolású, 1+1 fél szobás panellakást.

A lakás átlagos állapotú, jó elrendezésű, csendes. A szobák világosak, külön nyílóak, jól elszeparáltak. A nappali laminált parkettás, 17,5 m2, méretének köszönhetően jól berendezhető. A 6 m2-es félszobában praktikus beépített szekrény található. Mindkét szobából remek a kilátás.
Az előszoba, konyha, fürdő burkolata felújításon esett át. A vízvezetékek a fürdőben teljesen, az elektromos hálózat a lakásban részben ki lettek cserélve, a radiátorok újak.

A társasház csendes, rendezett. A rezsiköltségek kedvezőek.
Közös költség: 7875 Ft, fűtés típusa: távfűtés egyedi méréssel. A víz, villany, gáz fogyasztás szerint fizetendő.

Kiváló infrastruktúra jellemzi a környéket, gyalogosan is elérhető: piac, bevásárlóközpont, hivatal, iskola, óvoda, bölcsőde, orvosi rendelő. A kikapcsolódásra vágyóknak is remek lehetőséget nyújt a környék: szépségszalon, edzőterem, játszótér, a Semsey park, Szent István tér, Városháza néhány perces sétával elérhető. Kulturális programokat, szórakozási lehetőségeket nyújt a környék. A Duna-part gyalogosan negyed órányira.

A Lehel térre metróval 10 perc alatt elérünk. A 3. kerületi Göncz Árpád megálló (fonódó 1 villamos) metróval 5 perc alatt,a Keleti pályaudvar busszal 20 percen belül megközelíthető. A 14- es villamossal könnyedén megközelíthető a 13. kerület.
Közlekedés:12, 14 villamos
számos busz (30, 30 A,147,220,230, éjszakai járatok),
3-as metró végállomása 2 perces sétával elérhető.

Az ingatlan bármely korosztály számára kiváló, akár befektetésre is remek lehetőség környékbeli adottságainak és elrendezésének köszönhetően.
Az ingatlan kulcsrakész, költözés megbeszélés alapján.

A hét minden napján elér a megadott elérhetőségen. Kizárólag előre egyeztetett időpontban tekinthető meg az ingatlan.

Amennyiben hitellel vagy egyéb elérhető támogatásokkal kapcsolatban merültek fel Önben kérdések, bankfüggetlen hitelcentrumunk készséggel áll rendelkezésére díjmentesen az ügyfél igényeire szabott legjobb piaci kamattal, igény esetén előzetes, ügyvédi tanácsadást is biztosítunk, energetikai tanúsítás elkészítését vállaljuk rövid határidőn belül.

Kárász Anita

Kárász Anita

Ingatlanértékesítő
Budapest
+36 (30) 256 6117
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban