Masszív ház Rókuson

314 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Szegeden a Francia utcában eladó ez a 1984-ben épült, átlagos állapotú, Jó adottságokkal rendelkező, bruttó 167 négyzetméteres, nappali plusz öt szobás, dupla erkélyes, tégla építésű családi ház, melyhez egy 60 négyzetméteres lakható mellépület, és egy 20 négyzetméteres fűtött garázs, illetve hangulatos kert , és mindezekhez 313 négyzetméteres telek is jár.

A főépületben négy hálószoba, egy óriási nappali, a konyha dupla fürdő, valamint , egy előtér, amelyet az emelten található óriási nappali, valamint és a hangulatos ker tesz igazán hangulatossá. Illetve a mellépületben ami lakható lehet még egy plusz opció ennél az ingatlannál. Maga az épület masszív szerkezettel készült, a tető fóliázott.

Az ingatlan fűtésről gáz - cirkó fűtés gondoskodik. További előny, a ház biztonságáról riasztórendszer gondoskodik, illetve legutolsó esztétikai felújítása 2016-ban történt az ingatlannak. A környék infrastruktúrája és a közlekedés tökéletes, és busz és villamosmegálló, bolt, 2 percnyire található az ingatlantól.

Ideális választás nagycsaládosoknak, akik fontos hogy a környék infrastruktúrája jó legyen.

Kókai Ferenc

Kókai Ferenc

Prémium ingatlanértékesítő
Szeged
+36 (70) 422 9777
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban