Masszív, szép ház Szárazréten

485 Nyomtatás Ajánlás Facebook

A szárazréti kertvárosi övezet központjában helyezkedik el ez a jó állapotban levő eladó családi ház. Ideális lehet gyermekes családok számára, vagy olyan, akár többgenerációs összeköltözőknek, akik két külön bejáratú lakrészt szeretnének. De természetesen a két külön lakrész könnyedén ismét összenyitható.

A földszinten, az egyik lakrészben, hatalmas nappali, hálószoba, fürdőszoba, konyha, kamra és tároló helyiség található. A másik lakrész bejárata is itt van és a hozzá tartozó gyönyörű, gépesített konyha. Az ehhez a részhez tartozó nappali és a szobák az emeleten helyezkednek el. Itt található még egy fürdőszoba és tárolóhelyiség is. A ház mögött tárolóhelyiség, pince és garázs is található.

A téglából épült masszív ház 10 éve felújításon esett át. A külső nyílászárók hőszigetelt, műanyag, redőnyökkel ellátott ablakokra lettek cserélve. A fal kívülről szigetelve lett. Mindkét fürdőszoba 2020-ban újult meg. A radiátoros központifűtés egy korszerű gázkazánról üzemel a házban. A nappaliban klíma segít nyáron a hűtésben, télen a fűtésben.

A ház, egy 693 négyzetméteres telken fekszik, ami kellően zárt a szép, motoros kapuval ellátott kerítésnek és az elhelyezkedésének köszönhetően. Szépen gondozott az udvar és elég nagy ahhoz, hogy akár kerti partikat rendezzenek rajta. Aki szeretné, még egy medence is eltud helyezni a ház mögött.

Elhelyezkedés szempontjából is jó. Buszmegálló száz méteren belül. A közelben bevásárlási lehetőségek, kisebb nagyobb üzletekkel. A parkolás a garázsban és a ház udvarán is megoldható több autó számára is.

Hívjon bizalommal, ha felkeltette érdeklődését és megmutatom!

Telefon: +36 70 329 5030 Hívjon akár hétvégén is!

Segítséget nyújtunk hitel ügyintézésben, valamint az adás-vétellel kapcsolatos teljes körű jogi és egyéb ügyek intézésében is.

Wollein Attila

Wollein Attila

Ingatlanértékesítő
Székesfehérvár
+36 (70) 329 5030
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban