Masszív téglaház Perkátán

1004 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Kiköltözne a városból, de nem szeretne a zsúfolt budapesti környéki településeken, emelt áron házat vásárolni? Vagy fiatal párként első otthonukat keresik? Akkor javaslom nézze meg ezt az M6-os autópálya közeli Perkátában levő tágas, napfényes, 2 szobás-étkezős családi házat.

Az 1991-ben épült téglaépítésű házban 2 szoba, étkező + konyha (akár amerikai konyhás nappalivá alakítható), spájz, fürdőszoba és egy tároló-padlásfeljáró található. A nagy méretű pince korábban a tüzelőanyag és a kazán tárolására szolgált, de természetesen bármi másra is alkalmas lehet. Az udvarban egyéb gazdálkodásra is alkalmas épületek is vannak. Nagy családnak több gyerekkel, vagy akár nyaralónak is ideális.

A ház ISOPLUS-HB hőszigetelt téglából épült. Természetesen betonfödémes, tehát akár ráépítés is lehetséges. A fűtés gázkonvektorokkal van megoldva. A gépészet műszaki színvonala nyilván nem a mai kornak megfelelő, de az állapota jó, tehát szükség esetén kisebb ráfordítással hamar költözhető állapotba lehet hozni. Aztán a későbbieken is el lehet kezdeni a felújítását. De jobb megoldás költözés előtt felújítani.

A telek, a helyi viszonyokhoz képest nagy, 2084 négyzetméteres. Konyhakert is van azok számára, akik szeretnének kertészkedni. Az udvar is még tartogat lehetőségeket. Van még hely medencének, játszótérnek, kerti kiülőnek stb. Ideális, akár kerti partiknak vagy a család kedvenceinek, akik kedvükre szaladgálhatnak majd rajta. Parkolni az udvaron vagy a ház előtt is lehetséges.

A ház csendes környéken található. Az autópálya közelsége az autóval ingázók számára is ideálissá teszi. A Velencei tó, Budapest vagy Dunaújváros is 20-30 percen belül elérhető autóval. A környéken épült és ezek után épülő új üzemek folyamatosan kínálnak munkahelyeket. Ezért is sokan választják állandó lakhelyül ezt a csendes települést. A munka után jól esik a pihenés egy nyugodt vidéki családi házban.

Hívjon bizalommal, ha felkeltette érdeklődését és megmutatom!

Telefon: +36 70 329 5030 Hívjon akár hétvégén is!

Segítséget nyújtunk hitel ügyintézésben, valamint az adás-vétellel kapcsolatos teljes körű jogi és egyéb ügyek intézésében is.

Wollein Attila

Wollein Attila

Ingatlanértékesítő
Székesfehérvár
+36 (70) 329 5030
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban