Mátra lábánál, falusi turizmusra kialakított ház eladó.

96 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Mátra lábánál csodás, madárcsicsergős környezetben, falusi turizmusra kialakított családi ház vára új lelkes, ambíciózus tulajdonosát.

Az épület 1970-es években épült, 2022-ben kapott teljes felújítást, amit a kor és helyi adottságok megtartása mellett a modern jegyeit is képviseli.

Az épület két részből áll, egy fő és hozzátartozó melléképületből.
A főépületben, kettő kétágyas szoba található, egy nagyobb nappali jellegű előtér, konyhával egy légérben, ezekből nyílik a fürdőszoba és padlástérbe vezető lépcső is.
A melléképületben egy kisebb stúdió jellegű apartman vár berendezésre, melyben egy konyha nappalival, tusoló és háló kap helyet.

A falusi jellegét megtartva egy boros pince is található a melléképületben ,Mátrai szőlőből készült borok kóstolására és a meleg nyári napokban, hűvös pihenésre szolgáló helyéül.
Továbbá a melléképületben kettő helység vár még kialakításra, melyben szauna és egyéb wellness célú szoláltatás hozható létre.
Különlegessége még az épületnek ,hogy egy korahű "pottyantós wc" is van benne.

A kertje gondozott, bármi jellegű célra használható. Medence, napozó és kisebb sorttevékenységekre is kiválóan alkalmas.

Amennyiben ráismert, hogy önre vár ez a fantasztikus lehetőség, hívjon bátran és további információért.

Ács Klára

Ács Klára

Ingatlanértékesítő
Salgótarján
+36 (20) 584 2542
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban