Mediterrán életérzés, Toscana-i hangulat

18613 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Nagykanizsától pár percre, Nagyrécsén vált eladóvá ez az egyedi, Toscanai hangulatú, minőségi anyagok felhasználásával megépített családi ház. A mediterrán stílusú ingatlan, egy dupla telekre épült 2005-ben.

A tulajdonosok a megépítés során minden részletre odafigyeltek és a teljes építkezést felügyelték. A ház 38-as Phorotherm téglából épült, mely nemes vakolattal lett ellátva, a tető pedig Terrán héjazatot kapott. Az ingatlan belső kialakítását nézve a nagy terek dominálnak, hisz minden helyiség a nappaliból belátható. Az ingatlanba belépve egy szép, tágas előszobába érkezünk, mely térből már láthatóvá válik a belső szinteltolás is, ami szintén a mediterrán stílus jelképe. Ezen helyiségből továbbhaladva, tudjuk egy egyedi ívelt lépcsőn megközelíteni a felső szintet, amely 3 külön bejáratú szobából egy külön fürdőből és egy külön mellékhelyiségből áll. Mind 3 szobához teraszkapcsolat tartozik. Az alsó szintre visszatérve, található 2 külön bejáratú szoba, egy nagy légtérrel rendelkező nappali konyha étkező szintén teraszkapcsolatokkal. A ház tájolásának köszönhetően amely kelet-nyugat-dél a nap minden szakában a beltér fényáradatban úszik. A szigetelésről műanyag nyílászárok fa színben gondoskodnak. Az árnyékolást, exotikus gőzölt fa reluxák oldják meg. A meleg nyári napok lehűtésében, több beltéri klíma segédkezik. A hideg téli napok kifűtésében és a meleg víz előállításban, egy nagy teljesítményű cirkó kazán, használati melegvizes tartállyal összekapcsolva, radiátorokon és padlófűtésen keresztül gondoskodik, ezzel szolgálva a bent lakók kényelmét. A nappali hangulatát tovább fokozza, a központilag elhelyezett fa tüzelésű cserépkályha is amelynek melege, a fa ropogása szintén hozzájárul a lakrész téli nyugalmához. A ház belső hangulatát, a teraszra kilépve is érezhetjük, a felfuttatott szőlőnek és a szép igényes kertnek köszönhetően. A terasz adottságai nagyobb családi rendvények, partik megrendezésének tökéletes helyszíne. Gépkocsikkal való parkolás a dupla garázsban megoldott ami kapcsolatban van a belső lakrésszel is. A lakók biztonságára riasztó rendszer vigyáz, mely a nem kívánatos mozgás illetve ajtónyitás esetén azonnal jelez a távfelügyeleti cégnek.

Ha Ön nem szeretne építkezni, felújítani és szeretne egy picit Nagykanizsa város zajától, egy csendes, olasz hangulatú ingatlant akkor ezt látnia kell.
Iroda: Nagykanizsa Platán sor 7

Hohl József
PRÉMIUM

Hohl József

8 éve a Városi Ingatlaniroda tagja
Régióigazgató
Nagykanizsa
+36 (30) 608 6857
E-office
Szerezz meghívót a szabad helyekre
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban