Mediterrán érzés

504 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Első lakásnak vagy befektetésnek is ideális ez az azonnal költözhető, csendes helyen lévő, Királysori, 4. emeleti téglalakás a belváros közelében. Felújított, frissen festett, bútorozott, tehát akár a jelenlegi állapotában, azonnal birtokba vehető.
Az épület már korszerű külsőt és hőszigetelést kapott. A külső nyílászárók is hőszigetelt üvegezésü, fából készültre lettek cserélve. A bejárati ajtó pedig új, divatos, acéllemez ajtó.

A házban az elektromos gerincvezeték cseréje megtörtént, ami lehetőséget teremtett a mai kor szerinti energiaigények kielégítésre. A belső villanyvezetékek is cserélve lettek. A vízvezetékek cseréje pedig biztosítják, hogy több, belső bontással járó munka már nem várható.

A fürdőszoba nem panel méretű, így a mosdó, a kád és a mosó-, valamint a szárítógép számára is kényelmesen biztosítja a helyet.

A méretre készült, beépített konyha olyan, mint amit minden háziasszony álmodik magának. Tágas, napfényes és minden korszerű géppel felszerelt. Ezek értelemszerűen maradnak és a következő tulajdonos számára könnyítik meg a házimunkát.
A konvektoros fűtést korszerű inverteres klímákra cserélték, amik H tarifával működek, ezzel rendkívül gazdaságosan biztosítják az igény szerinti hőmérsékletet.

A kínált lakás belső komfortja is, szinte egy új lakóparki lakáséval vetekszik, de mégis annál jóval kedvezőbb áron érhető el.
Külön kincs a lakáshoz tartozó pár szomszéddal közös pincerész, hiszen sok olyan holminak tud helyet biztosítani, amit esetleg nem szeretnének a lakásban tárolni.

A közelben szinte minden fontos intézmény megtalálható. Élelmiszerboltok, szupermarket, kórház, orvosi rendelő, bölcsőde, óvoda, iskola, könyvtár pár perces sétára találhatóak. A belváros is 10 percen belül elérhető gyalog. A közeli helyi buszmegállókból pedig a város minden része szinte átszállás nélkül megközelíthető. A ház mellett ingyenesen használható parkoló található.

Jöjjön nézzük meg együtt leendő lakását!

Hívjon bizalommal, ha felkeltette érdeklődését és megmutatom!

Telefon: +36 70 329 5030 Hívjon akár hétvégén is!

Segítséget nyújtunk hitel ügyintézésben, valamint az adás-vétellel kapcsolatos teljes körű jogi és egyéb ügyek intézésében is.

Wollein Attila

Wollein Attila

Ingatlanértékesítő
Székesfehérvár
+36 (70) 329 5030
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban