Mediterrán házkülönlegesség Újrónafőn

1058 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Nyaraljon egész évben, otthonában, ezen a csodálatos helyen!

Deutschsprachige Besichtigung ist möglich.
Visit in English is no problem.

Egy igazi házkülönlegességet kínálok Önnek Mosonmagyaróvártól illetve az M1-es autópályától néhány percre, Újrónafő egy nyugodt kis utcájában.

A mediterrán hangulatú, exkluzív ingatlan minden szegletét gondosan tervezte és kifinomult ízléssel rendezte be jelenlegi tulajdonosa. A praktikum és élhetőség minden helyiségében megjelennek. A házban használt minőségi burkolatok, színek melegséget, otthonosságot árasztanak. A hatalmas üvegfelületeken beáramló fény nemcsak a nyugalmat sugározza, hanem megteremti a harmóniát a ház és környezete között.

Az ingatlan elhelyezkedését, méretét, elrendezését, műszaki állapotát, felszereltségét, kényelmét és esztétikumát tekintve páratlan. 2014-ben épült, 2020-ban került kibővítésre a nappali. A telek 2716 m2-es, az épület hasznos alapterülete 226 m2, ami az alaprajzon lévő lakóhelyiségeket foglalja magába. 6 szoba, hatalmas konyha+étkező, valamint nappali, gardrób, háztartási helyiség, és rengeteg hasznos kisebb helyiség tartozik a házhoz. Az étkezőből nyíló szoba+mosdóhelyiség rész leválasztható akár apartmannak, mivel saját bejárati ajtóval rendelkezik.

A ház fűtését tekintve gázfűtéses, padlófűtéssel illetve radiátoros hőleadókkal. A nappaliban infra panel található. Az étkezőben lévő kandalló fatüzelésű működésétől visz még több melegséget a ház hangulatába.

A nappali hatalmas üvegajtóinak elhúzásával kint érezhetjük magunkat a szabadban, ahol egy 140 m2-es „tánctér” vár ránk terasz formájában. A medence pedig elengedhetetlen kellék ahhoz, hogy tökéletesen töltsék kikapcsolódásra szánt idejüket.

A ház minden szükséges extrával, a legkorszerűbb berendezésekkel, kertészeti csodákkal van ellátva. Családok, párok, egyedülálló személyek is garantáltan megtalálják igényeiket, és a szürke hétköznapok is felhőtlen boldogságban fognak eltelni, magával ragadó, páratlan adottságokkal körülvéve. Tökéletes választás azoknak, aki szeretnének elbújni a világ zajai elől. Az ingatlan az M1-es autópályától néhány percre található, így az ingázóknak is tökéletes választás. Mosonmagyaróvár 10 perc, Győr 35 perc, Pozsony 35 perc, Bécs 50 perc van autóval.

A képek magukért beszélnek. Ne szalassza el! Személyes megtekintés után nem marad kétség!
Az ingatlan ára: 149 millió Ft

Teljes körű ügyintézéssel állok rendelkezésére. Hiteltanácsadás-ügyintézés. Ingatlanjogi ügyvéd, energetikus egy helyen, az Ön kényelme érdekében! Keressen bizalommal.

Karikó-Mukics Katalin

Karikó-Mukics Katalin

Ingatlanértékesítő
Győr
+36 (70) 364 3376
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban