Mediterrán stílusú ház cserszegtomajon eladó

12088 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Kedves Érdeklődő!

Eladásra kínálok Cserszegtomaj egyik csendes utcájában, az idén elkészült a mai kornak megfelelő, korszerű mediterrán stílusú családi házat, ami tökéletes több gyermekes családnak, de akár két generációnak is egyaránt.

Fontosabb jellemzői:

• Telek nagysága 1015 m2, a ház lakóterülete 182m2, 3 garázs nagysága 60m2 (ebből 1db 45 m2-es dupla és 1 db kb. 18m2-es), a teraszok összesen 40 m2, valamint 1 külön kb. 16m2-es faházból áll az ingatlan.

• A ház két ütemben készült. 2011-ben az alsó szintet megépítették Ytong téglából (38cm), majd 2019-ben erre egy külön szintet építettek, a házat bővítették, de már erre könnyű szerkezettel lett a felső szint elkészítve. A mai szabványnak és előírások szerint készült!
Itt igény és komoly érdeklődő esetén a terv megtekinthető természetesen.

A épület cseréptetős. A ház alsó szintje 10 cm-es külső hőszigetelést kapott, míg a felső szinten 15cm-es szigetelés van, de ezt a könnyűszerkezetes mai megoldással lett tervezve és kivitelezve.

• 2 réteg üvegezésű műanyag nyílászárók lettek beépítve, redőnnyel és szúnyoghálóval
• Az épület fekvése DK-i, részben, udvari ill. panorámás.
• Hörmann elektromos garázskapuval felszerelt dupla 45m2-es garázs tartozik még a házhoz, ennek padlása is be van építve (burkolva), ezáltal rakódásra alkalmas és tiszta. Lásd a képen. A kerti kapuk motorizáltak.

• S. Duval elektromos kazán gondoskodik a ház fűtéséről, de természetesen van Pellet és vízteres kandalló alternatívának. A ház tetejére 40 db napelem került fel 12 kW teljesítménnyel, melynek segítségével minimalizálni akár nullás számlára is kihozható a ház energia felhasználása. Az idén, hogy ez a nagyméretű ráfordítás megtörtént, nincs szükség a kandallók használatára, bár téli nagy hidegben aki ezt kedveli kellemes érzést tud biztosítani az ott élőknek.

• Az egész házban prémium minőségű hideg és meleg burkolat található vegyesen.
A szobákban jó minőségű parketta lett lerakva, az emeleti feljáró nagyon szép tölgyből lett készítve alatta betonnal.

Az ingatlanban kamerás kaputelefon lett szerelve, riasztó van! A kapubejáró is távirányítóval működtethető. A garázsok mind Hörmann távirányítós kapuval vannak felszerelve.

• A kert füvesítve van, van kerti grillezőhelynek kialakított fedett rész, itt már csak izlés szerint lehet folytatni az ötletet.

• A ház korlátjai üvegből és rozsdamentes acélból készültek.

• 3x40 Amper van a házban. Ha esetleg olyan vásárló talál rá, akinek elektromos autója van, még kimondottan előnyére válhat, főleg, hogy 40db napelem, 12kW teljesítménnyel lett felszerelve a házra. Ezzel a befektetéssel a következő tulajdonos kimondottan jól fog járni.
Kérem tekintse meg a tájékoztató jellegű rajzot!

Az ingatlanban található valamennyi bútor maradna, ez már az árban benne foglaltatik.
Az ingatlan teljesen be van kerítve, parkosítva, kutyabarát. A házon apróbb dolgok vannak, amik nem készültek el. Pl. Terasz burkolat, kisebb térkövezés.

Az esővízelvezetés elkészült és egy kb 1,5 m3-es tartály lett lerakva, amibe gyűlik a víz, ami tökéletes kerti locsolásra.

Komoly érdeklődés esetén tudok még képeket átküldeni. Kérem jelezze.

Cserszegtomaj nagyon kedvelt sokak számára. Földrajzi elhelyezkedésének köszönhetően enyhén magasabb ponton van, ezáltal panorámája is van, de mégis könnyen megközelíthető enyhén emelkedős úton található.
Cserszegen a közelben van iskola, óvoda, kisebb bolt. A háztól nem messze van buszmegálló is alternatívának.
Keszthely mindössze 4km-re van, Hévízi-tó 5km. Igazából 10 perc alatt autóval hamar megközelíthető minden és mellette minden nap madárcsicsergésre ébredhet.

A közelben nagyon sok hely van még, amit érdemes meglátogatni. Többek között Szigligeti vár, Badacsony, Tapolcán a Tavas Barlang. Közvetlen mellettünk Keszthely, ahol több idegenforgalmi attrakció is van Festecsics Kastély, Balaton Múzeum, Játék múzeum és sok más hasonló érdekesség. Hévízi Termálfürdő és még sorolhatnám. Ezeket 2-15km-es körzetben megtalálhatjuk.

AZ INGATLAN TULAJDONVISZONYAI RENDEZETTEK, TEHERMENTES!

Ha ezen ajánlatunk felkeltette érdeklődését, kérem forduljon hozzám bizalommal ÉS TOVÁBBI KÉPEKET TUDOK KÜLDENI!

AZ ÁR BÚTOROZOTTAN ÉRTENDŐ, KOMOLY ÉRDEKLŐDŐ ESETÉN KISEBB ALKU TERMÉSZETESEN BELEFÉR ITT.

Üdvözlettel: Kuti Andrea

Kuti Andrea

Kuti Andrea

Ingatlanértékesítő
Keszthely
+36 (30) 231 6522
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.