Meghitt, csendes otthonra vágyóknak a Nagy Ő lehet

83 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Hangulatos, csendes otthonra vágyóknak, családalapítóknak a Nagy Ő lehet

Gödöllő egyik legnyugalmasabb részén 2001-ben felépült egy családi ház. A tulajdonosok saját maguknak álmodták és alkották meg. A magas igényekhez magas minőség társult.
A házba belépve azonnal az étkező és nappali lakályos kombóját pillanthatjuk meg, pedig még csak az előszobában vagyunk. Az előszoba egy kisebb gardrobe-ja elnyeli kabátjainkat, cipőinket, s máris haladhatunk beljebb.
A nappali és étkező napfénnyel teli. Ez utóbbiból nyílik a gépesített konyha, abból egy kisebb mosókonyha, további 3 szoba, 2 fürdőszoba szolgálja a kényelmet.
A fűtésről 2körös cirkó gondoskodik (padlófűtés, radiátor), a beépített porszívó jó barát, távfelügyelethez bekötött riasztó a legjobb barát.
A nappaliból nyíló hatalmas, napsütötte terasz még a legnagyobb családi, baráti eseményeket is elviszi. Kisujjból.
A teraszról lesétálva érünk le a gyönyörűen parkosított kertbe. Fúrt kút, öntözőrendszer: kulcs a mindig zöldellő kerthez. A kert végében egy kis szaletli, mellette tudunk sütögetni, bográcsozni.
Az óriási terasz alatt - praktikusan - egy terasszal azonos méretű kerti tároló is található (26 m2).
A ház alatt kétállásos garázst (40 m2) alakítottak ki, de a kertben is rendelkezésre áll autóbeálló. Ha pedig nem autóval tervezünk közlekedni, pár perc sétával érhető el a közeli buszmegálló.
A környék nagyon csendes, családias hangulatú, a béke apró szigete.
Ha meghitt otthont keres egy nyugodt, kivételes környezetben, ezt mindenképpen nézze meg!
A hét minden napján örömmel állok rendelkezésre.

For those who want a cozy, quiet home, or for Family founders The One can be

Family house was built in 2001 in one of the quietest parts of Gödöllő. The owners dreamed it and created it for themselves. High demands are associated with high quality.
Upon entering the house, we can immediately see the cozy combo of the dining room and living room, even though we are still in the hallway. A small wardrobe in the hallway absorbs our coats and shoes, and we can already enter.
The living room and dining room are full of sunlight. The latter has a mechanized kitchen, a small laundry room, 3 more rooms and 2 bathrooms.
The heating is provided by a 2-circuit circulator (underfloor heating, radiator), the built-in vacuum cleaner is a good friend, and the alarm connected to remote monitoring is the best friend.
The huge, sunny terrace that opens from the living room will give place to even the biggest family and friends events. Easy.
Walking down from the terrace you reach the beautifully landscaped garden. Drilled well, irrigation system: the key to an ever-green garden. At the end of the garden there is a small saletli, next to which we can bake and cook.
Beneath the huge terrace is practically a garden storage room of the same size as the terrace (26 m2).
There is a two-car garage (40 m2) under the house, but there is also a parking space in the garden. If you are not planning a car ride the nearby bus stop is a few minutes ’walk away.
The area is very quiet, with a family atmosphere, a small island of peace.
If you are looking for an intimate home in a peaceful, exceptional setting, be sure to check it out!
I am happy to be available every day of the week.

Lukáts Andrea

Lukáts Andrea

Ingatlanértékesítő
Csomád
+36 (70) 776 9666
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban