Meghitt otthon eladó a legendás cecei dinnyék földjén!

703 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Szeretne egy darabka földet, ahol zamatos körtefák mellett, meggy, alma, szilva, dió is megterem? Ahol igény szerint családdal, baráti társasággal sütögethet a kertben?

Lehetséges, hogy pont ezt a házat keresi! Itt egyesül a modernitás és a tradíció! Ez az ingatlan egy igazi meghitt otthon Fejér megyében, Cecén.

Az 1/1-es tulajdonban lévő, 2 158 nm-es telken egy 88 nm-es alapterületű, részben felújított, egyedi hangulatú, jó állapotú ház eladó.

A talaj kiváló minőségű. Messze földön híres a cecei dinnye és a paprika is! Leendő tulajdonosa kedvére kertészkedhet majd!

A kerti konyha ideális különféle családi és baráti összejövetelekre.

A ház összességében kedves, meghitt, lakályos. A bejáratnál egy tágas előtér fogad bennünket. Csempemozaikokkal és falba épített üvegekkel kirakva.

Nyílászárói újszerűek, és kiválóan szigetelnek hőt, hangot egyaránt.

A ház vájogból épült része nyáron kellemesen hűvösen tartja az ingatlant, télen pedig benntartja a meleget.

A nagyszoba felől nézve északkeleti tájolású.

Fűtése jelenleg konvektorokkal, és radiátorokkal van megoldva, igény esetén ugyanakkor kályha is tetszés szerint kialakítható benne.

A tető frissen lett felújítva, így következő tulajdonosának előre láthatólag hosszú évekig jó szolgálatot tesz majd.

Vegyes falazatát itt és a fürdőben is, színes és átlátszó üvegek is gazdagítják. A tradicionális építési stílusok (kőalapra épített vájog, tégla) praktikusan ötvöződnek modernebb, könnyűszerkezetes elemekkel.

A zuhanyzós fürdő és a wc egy helyiségben található.

A nagyszoba két kisebb szobából lett egybebontva. Az étkező végén kialakításra került egy pihenősarok/olvasósarok/dolgozósarok is.

Térbeli elrendezését tekintve áll egy nagy szobából, egy étkezőből, előtérből, fürdőből, konyhából. A házhoz tartozik egy zárt, fedett és fedetlen kocsibeálló is. Ezenkívül a kert hátsó részében kialakításra került egy kerti konyha is.

CSOK-kal, hitelfelvétellel kapcsolatos kérdésekkel is nyugodtan kereshetnek! Bankfüggetlen hitelügyintéző kollégáink készséggel állnak rendelkezésükre díjmentes, előzetes egyeztetésre!

Az ingatlan megtekintése október elejétől esedékes (előreláthaóan addig elhúzódnak a felújítási munkálatok.)

Amennyiben érdekli Önt az ingatlan, kérem, keressen! A megadott elérhetőségeimen bármikor el tud érni!

Fodor Fanni

Fodor Fanni

Ingatlanértékesítő
Budapest
+36 (20) 804 4080
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.