Meglátni és megszeretni

3476 Nyomtatás Ajánlás Facebook

A belvárostól karnyújtásnyira elhelyezkedő társasházban eladó, egy tetőtéri, panorámás kilátással rendelkező bruttó 58, nettó 45 négyzetméteres világos, romantikus hangulatú lakás.
A lakás a második szinten található, délkeleti fekvésének, sarki elhelyezkedésének köszönhetően két oldalról ablakos, ezért minden évszakban rendkívül világos, kellemes benapozású, takarékos, alacsony rezsivel rendelkezik.
Fűtésről gáz-cirkó kazán gondoskodik, radiátoros hőleadókkal.
Az lakásba belépve tágas előtér vár minket, ahonnan a többi helyiség nyílik.
Az alsó szinten franciaerkélyes nappali, egy szoba, konyha, fürdőszoba, külön wc található. A konya beépített bútorai és műszaki tartalma a vételár részét képezik. A nappaliból egy fa lépcső visz fel bennünket egy utólag kialakított ~13 nm-es padlástéri szobába, ahol a tetőtéri ablakokon keresztül káprázatos kilátás nyílik a városra.
Az ingatlan tehermentes, gyorsan birtokba vehető, szinte azonnal költözhető.
A lakáshoz tartozik egy 6nm-es saját tároló is, amely pl. kerékpár, babakocsi, téli/nyári autógumi biztonságos elhelyezését szolgálja. Parkolás a ház belső udvarában lehetséges, valamint a ház előtt is mindig van szabad hely. A társasház tiszta, rendezett, kedves, barátságos szomszédok várják az új lakókat.
Közvetlenül a ház mellett pihenésre késztető zöldterület, parkosított játszótér található.
50 m-es körzeten belül ABC, étterem, kozmetika, a városközpont is mindössze 10 percnyi sétával elérhető.
Az öreg házak, a virágzó növények, a hangulatos esti utcák, és a nyugalmas természet... Ez mind-mind Sopron.
Javaslom fiatal párok részére első lakásnak, de befektetésnek is kiváló lehetőség.
Legyen ez a lakás az Ön választása, nem fogja megbánni!

Ügyfeleimnek az adásvétel során teljeskörű lebonyolítást vállalok, igény esetén díjmentes, bankfüggetlen hitel és csok tanácsadással, ügyintézéssel segítem őket.
Hívjon, nézzük meg együtt!

Unger-Takács Anikó

Unger-Takács Anikó

Irodavezető, értékesítési vezető
Győr
+36 (70) 235 7733
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.