Meglátni és megszeretni, olykor a pillanat műve!

7745 Nyomtatás Ajánlás Facebook

***For English language please scroll down.

Jöjjön, nézze meg a saját szemével és essen szerelembe!

Amennyiben luxus berendezésekkel, Budapest belvárosában egy mindenhez közeli ingatlant keres befektetési vagy akár magáncélú használatra, az esetben: Gratulálok! Megtalálta azt a lakást, melyről álmodott!

Ez az ingatlan egy kreatív energiákkal megáldott belsőépítész és egy hasonlóan inspiráló személyiséggel rendelkező tulajdonos közös álmából megszületett műalkotás!

A lakás páratlanul kedvező adottságokkal rendelkezik!

7. kerületi központi (körút melletti) elhelyezkedése révén mindentől karnyújtásnyi távolságra helyezkedik el!
Az ingatlanba belépve azonnal érződik az a fajta maximalista igényesség és precizitás, melyet kivitelezői közösen álmodtak meg és hívtak életre.

Modernség, letisztultság, stílusosság és egyediség jellemzi a lakást. Mindezek harmonikus egyensúlyban elevenednek meg ebben a valóra vált álomlakásban.

Az ingatlan 69 nm-es belterülettel rendelkezik. Déli fekvésű, napfényes. A ház négyemeletes. Ez a lakás az első emeleten található. Lift van a házban.

Főbb terei: Étkező + nappali, hálószoba, 2 fürdőszoba (az egyik káddal, a másik egy zuhanyzóval felszerelve és mindkettőhöz tartozik egy-egy wc is). Ezen felül a lakás részét képzi egy külön bejáratú dolgozószoba és több további tárolóhely is. A különnyíló dolgozószoba igény szerint használható irodaként vagy akár üzlethelységként is!

Az ingatlan körbe van véve lakásokkal, így fűtés szempontból is optimális. Fűtési lehetőségeiről cirkófűtés gondoskodik.
Korszerű, modern nyílászárók vannak benne. Nyáron nagyon kellemes, hűvös.
A beépített sütő és hűtő is a berendezés részét képzik. Minden újonnan került beépítésre. A korszerű és igényesen összeválogatott teljes bútorzat alku tárgya.

Az ingatlan egy igényesen átgondolt, kreatív felújítási folyamaton ment keresztül az elmúlt egy/másfél évben.
Megálmodói időt, pénzt és energiát nem sajnálva, fáradhatatlanul dolgoztak együtt közös álmuk megvalósításán.
A kezdetekkor mindent visszabontottak az alapokig, majd ebből építették újjá az egész ingatlant.

A felújítási alap havi 60 000 Ft, melyből a teljes tetőteret már kicserélték, a strang cseréje és vadonatúj kapu cseréje is megtörtént.
A közösköltség átlagosan 22 000 Ft. Egyedi mérésű gáz-, villany- és vízmérő tartozik a lakáshoz.

Amennyiben ez az ingatlan felkeltette érdeklődését, kérem, keressen bizalommal. Ha épp nem tudom felvenni, amint tudom, visszahívom.

Egyeztessünk időpontot leendő otthonának megtekintésére!

***

See it with your own eyes and fall in love with it!

If you are looking for a close-to-everything property in the center of Budapest with luxury equipment for investment or even private use, then: Congratulations! You found the apartment you were looking for!

This property is a work of art born from the shared dream of an interior designer blessed with creative energies and an owner with a similarly inspiring personality!

The apartment has unparalleled favorable conditions!

Due to its central location (next to the boulevard) in the 7th district, it is at your fingertips!
Upon entering the property, you immediately feel the kind of maximalist sophistication and precision that its builders have dreamed up and brought to life together.

Modernity, cleanliness, style and uniqueness characterize the apartment. All of these come to life in harmonious balance in this realized dream home.

The property has an interior area of ​​69 sqm. South facing, sunny. The house has four floors. This apartment is located on the first floor. There is an elevator in the house.

Main spaces: Dining room + living room, bedroom, 2 bathrooms (one with a bath, the other with a shower cubicle and both with a toilet). In addition, the apartment includes a study with a separate entrance and several additional storage spaces. The separate study can be used as an office or even a shop.

The property is surrounded by apartments, so it is also optimal in terms of heating. Its heating options are provided by circular heating.
It has modern, modern doors and windows. It is very pleasant and cool in the summer.
The built-in oven and refrigerator are also part of the equipment. Everything was newly installed. The modern and carefully selected complete furniture is subject to negotiation.

The property has undergone a meticulously thoughtful, creative renovation process over the past year.
Without regretting time, money and energy, his dreamers worked tirelessly together to realize their common dream.
In the beginning, everything was demolished back to basics and then the whole property was rebuilt from it.

The renovation fund is HUF 60,000 per month, from which the entire attic has already been replaced, the string has been replaced and a brand new gate has also been replaced.
The common cost is HUF 22,000 on average. The apartment comes with an individual gas, electricity and water meter.

If you are interested in this property, please feel free to contact us. With questions related to real estate sales, you can search anytime, again at any time!

Make an appointment to see your future apartment!

Don't miss it! Call me today!

Szikszay János

Szikszay János

Ingatlanértékesítő
Budapest
+36 (30) 362 1277
E-office
Szerezz meghívót a szabad helyekre
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban