Meglátni és megszerezni!

226 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Eladásra kínálom Gyula Fürdővárosában a Várfürdő szomszédságában és a belvárostól is mindössze 5 perc sétára lévő 1995 évben épült és 2021-ben felújított, csendes utcában található nappali és 4 szobás, galériás családi házat. Az árban benne van a teljes bútorzat és az elektronikai termékek is. A ház teljes egészében tégla falazatú, amelyhez egy fedett terasz is tartozik. Az ingatlan parkosított udvarának végén egy dupla, tágas garázs is található. A háztól pár percre találhatunk élelmiszerboltot, iskolát, óvodát, játszóteret. A fűtésről és a melegvíz ellátásról egy korszerű Wolf kondenzációs gázkazán gondoskodik.
A ház igényesen körbekerített, parkosított udvarát egy elektromos kapun keresztül lehet megközelíteni, majd az udvar végén található dupla garázst használni. A garázsban villany, víz található, valamint a gázlekötés is külső falon van.
Az ingatlan felújítása során cserélve lett az összes nyílászáró a legkorszerűbb 3 rétegű thermo hőszigetelt üveggel ellátott fa nyílászáróra.
A ház fűtése gáz központi padló és lapradiátor rendszerrel működik.
A házban több helységben lett felszerelve klíma berendezés is, ezzel biztosítva az ingatlan hűtését a meleg nyári napokon.
Az ingatlan mérete és elosztása alapján tökéletes választás lehet nagycsaládosok számára is.
Az ingatlanhoz ki lett alakítva továbbá egy igen hangulatos, világos és minden évszakban használható téliesített terasz is.
Az ingatlan hasznos lakóterülete: 187 m2.
A telek összesen: 1076 m2.
Fedett terasz területe: 33,9 m2.
A dupla garázs területe: 35,28 m2
Az ingatlan belső elosztása: 1 nappali, 4 szoba, 1 konyha, 2 fürdőszoba, 2 WC, galéria, 1 kamra, 2 gardrób, 2 garázs.

Amennyiben ez a tökéletes helyen lévő, előnyös elosztású, modern, tágas és parkosított udvarral rendelkező galériás családi ház felkeltette érdeklődését hívjon bizalommal a 0670/4574-392 telefonszámon.

Szentléleki Tamás

Szentléleki Tamás

Ingatlanértékesítő
Gyula
+36 (70) 457 4392
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban