Megosztható telek, két családi házzal Únyon

1249 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Komárom-Esztergom megyében helyezkedő, Úny községében kínálok megvételre, kettő foglalkozós családi házat hatalmas telekkel.
Az Öregárok-patak egyik ágát vezető völgyben húzódik Úny, mely egy csendes, nyugodt kis település.

3147m2-es nagy telken helyezkednek az azonnal birtokba vehető ingatlanok, hitel-és tehermenetesek, víz-villany-gáz az ingatlanban, viszont a csatorna még az egész faluban nem elérhető.

A kádárkocka stílusú ház mely 78m2 -es alapterülettel rendelkezik, tégla és vályog falazattal a 70-es években épült. Belső kialakítása két hálószoba, konyha+étkező, fürdőszoba, előszoba, nyári konyha, kazánhelyiség, illetve padlásfeljáró. A fűtésről gázkazán, valamint vegyes tüzelésű kazán gondoskodik, radiátorok hőleadásával.


A másik ingatlan mely jelenleg szerkezetkész állapotban van, 64m2-es, tégla építésű, két szintes. Közművekből csak az áram került bekötésre ami külön mérőórával rendelkezik. A belső kialakítás teljes mértékben az új tulajdonos feladata, melynek előnye hogy ízlése, elképzelése szerint alakíthatja családi otthonát.

A telken megközelítőleg 60m2-es gazdasági épület is található, mely valamikor borászati funkciókat látott el. Ezen kívül egy ásott kút, és nem utolsó sorban az Öregárok-patak a telek végén csordogál.
A telek méretének köszönhetően megfelelő választás lehet két generáció együtt élésére is(együtt,de mégis külön), vagy akár telek ketté választással két külön helyrajzi számmá megosztható.

Ajánlom ezt az ingatlant azon kedves érdeklődők részére, akik kellemes környéken, sok lehetőséget rejtő, kicsit foglalkozós családi otthonukat keresik. Befektetőknek is bátran ajánlom.
Várom megtisztelő hívásukat, keressenek bizalommal.

Slájer Tamás

Slájer Tamás

Ingatlanértékesítő
Tinnye
+36 (20) 363 5186
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban