Megosztható üzlethelyiség eladó!

17633 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Győr – Nádorváros Belvároshoz közeli részén vált eladóvá ez a 18 méteres utcafronttal rendelkező 166 m2 hasznos alapterületű, két különálló utcai bejárattal rendelkező, jelenleg is megosztott (külön mérőórákkal) de bármikor egybenyitható üzlethelyiség raktárakkal, belső, parkosított udvarra néző teakonyhával, két különálló mosdóval.

Az üzlethelyiség egy a huszas években épült kétszintes, négylakásos társasház szuterén szintjén helyezkedik el, utcára néző ablakokkal.

A 2008-ban történt felújítás keretén belül a kornak megfelelő igényes, hőszigetelt üvegezésű fa ablakok és bejárati ajtók kerültek beépítésre, mindegyik helyiséget járólappal burkolták, új kombi gázkazán, radiátorok lettek felszerelve és az az elektromos vezetékek cseréje is megtörtént.

Praktikus kialakításának köszönhetően akár két egymástól független, különálló vállalkozás is üzemeltethető a helyiségekben.

Parkolási lehetőség az utcán biztosított, ezen felül a társasház zárt udvarában 2 garázs is megvásárolható az üzlethelyiséghez.

Ne szalassza el ezt a kiváló elhelyezkedésű, nem mindennapi ingatlant, legyen az Öné, csapjon le rá, hívjon bizalommal!

Mindent egy helyen az Ön kényelme és elégedettsége érdekében! Ügyvéd, bankfüggetlen hitelügyintéző - aki az ÖN számára legkedvezőbb finanszírozási lehetőséget kínálja!

Kömőcziné Mezei Henrietta

Kömőcziné Mezei Henrietta

Ingatlanértékesítő
Győr
+36 (20) 352 6426
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban