Melengető hangulatú központi családi ház eladó!

5272 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Eladásra kínálunk egy kiváló ár-érték arányú családi házat.

Az ingatlan Békés megyében, Pusztaföldváron található, frekventált, de a település méretéből adódóan nyugodt helyen.

Az két szobás , konyhás, fürdőszobás házban található még egy remek klímájú kamra és egy fedett , valamint egy nyitott folyosó, terasz rész is. A lakóépületen kívül, állattartásra, tárolásra vagy igény szerint más tevékenységre alkalmas melléképület is helyet kapott.

A szobák fa padló, a konyha,a folyosó és a fürdőszoba hideg burkolatot kaptak.
Az otthon melegét gáz fűtés biztosítja, konvektor hőleadók segítségével. A legnagyobb szobában egy működő cserépkályha várja, hogy onthassa a meleget .

Az ingatlan lakórészében egy külön villanyórával rendelkező, utcára nyíló üzlethelyiség is található, amely az új tulajdonos igényeihez igazodva, összenyitva egy plusz szobaként is funkcionálhat.

A ház egy közel 2000 m2-es portára épült, tele lehetőséggel, melyet a vidéki élet biztosíthat.

A ház korából adódóan egy kis törődést igényel, azonban, ha azt megkapja egy kiváló otthon lehetőségét kínálja, amit csak meg kell ragadni.

Ez a remek családi ház Pusztaföldváron belül is kiváló helyen épült, pár lépésre minden hétköznapokon fontos létesítménytől.
Közelben található a könyvtár, kultúrház. Pár méterrel távolabb pedig a gyógyszertár, piactér, park, buszmegálló, élelmiszerbolt. A park másik oldalán működik az óvoda, iskola, melyek családias hangulatban, magas színvonalon biztosítják gyermekek oktatását. Idősek számára kiemelkedő szociális ellátásról gondoskodik a helyi Önkormányzat.
A településen minden a hétköznapokon szükséges, megtalálható, működik.
Magas színvonalú egészségügyi ellátás. (háziorvos, fogorvos, gyermekorvos)
Az új tulajdonos a házzal együtt egy nyugodt, emberközeli élhető lakóhelyet tudhat magáénak itt Pusztaföldváron. (Békés megye)
Rendkívül színes kulturális élet működik a településen az alacsony lélekszám ellenére. Számos civil szervezet kínál lehetőséget, hogy önkéntes munkával részt lehessen venni a falu életében.
A környező településeket busszal, autóval és a sportosabbak kerékpárral tudják megközelíteni.
A mintegy 10 percre található Orosházán viszonylag sok a munkalehetőség.

Ha felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal!
A jelenlegi helyzetre tekintettel, amennyiben nem szeretné személyesen megtekinteni, kérésre szívesen készítek videós bejárást.

Tóth Alíz
+36706742222

Tóth Alíz

Tóth Alíz

Ingatlanértékesítő
Orosháza
+36 (70) 674 2222
Tóth Alíz

Tóth Alíz

Ingatlanértékesítő
Orosháza
+36 (70) 674 2222

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.