Ménfőcsanaki álom otthon

1198 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Győr-Ménfőcsanak városrészben eladó egy csendes, családias utcában helyezkedő kiváló állapotú családi ház jellegű sorház.
Szinte teljesen különálló, mert a konyha/fürdő és a garázs fala ami ugyanaz viszont ott is dupla fal van. Így zajok se szűrődnek át, illetve a kertrész is teljesen leválasztott.

A 150 m2 lakótér + 8,4 m2 fedett terasz, + 86,01 m2 pince alapterületű ingatlan, egy kb. 350 m2 területű kertkapcsolattal került felépítésre 1991-ben. Kimondottan tágas terek jellemzik az egész épületet.

Az elrendezése: kényelmes előtér, jobbra a konyha-étkező, fürdőszoba (zuhanyzóval, wc-vel), nappali közvetlen kijárattal a fedett teraszra és onnan a kertbe, az előtérből balra található a garázs és a kamra illetve a pince lejáró.

A tégla fő falak 38 cm vastagságúak. A nyílászárók az eredeti fa ablakok, nagyon szép állapotban, minden helyiségben redőnnyel és szúnyoghálóval felszerelve. A fűtést a pincében elhelyezkedő gáz kazán biztosítja, amely jó állapotú és takarékos, radiátor hőleadókkal. A meleg vizet gázbojler szolgáltatja. A nappaliban alternatív fűtésként egy pellet kandalló biztosít egy kis extra meleget és nem utolsó sorban elegáns és hangulatos. Innen lépcső vezet fel a tetőtérbe.

A konyha gépesített: gáz főzőlap, sütő, beépített hűtő, mosogatógép, 2016-ban lett felújítva, folyamatosan karban tartott az egész lakás. 2020-ban a földszinti fürdőszoba került felújításra. Így a földszint új villanyvezetékezést is kapott. Az ingatlan riasztó rendszerrel felszerelt. A házban 3 x 16 A erősségű áram került bekötésre. Illetve a pincében 380V ipari áram is rendelkezésre áll. Tehát bármilyen barkácsműhely kialakítható. Egy 86 m2-es pince rengeteg lehetőséget rejt magában.

A belterekben a burkolatok a földszinten járólap, a nappaliban pedig időtálló valódi fa parketta, a tetőtérben padlószőnyeg és laminált padló fedi a szobákat.
A hátsó kert rendezett, elől térkövezett autó bejáró és előkert. Egy autóbeállós garázs elektromos kapuval került kivitelezésre.

A közelben boltok, orvosi rendelő, játszótér, buszmegálló és az M1-es autópálya is pár percnyire elérhető.
Ne késlekedjen, még ebben az évben az Öné lehet!

Kérem, tekintse meg a tájékoztató videót és alaprajzot!
Hívjon bármikor, akár hétvégén is! Kérdés esetén, állok rendelkezésére. 06/30-7830075

Ügyvéd, energetikus és hitelügyintéző kollégáimmal együtt, teljes körű szolgáltatást tudunk Önnek nyújtani az ingatlanügylet során.
A hirdetésben leírt adatok a tulajdonos elmondása alapján lettek megfogalmazva.

Velki Nagy Viktória

Velki Nagy Viktória

Ingatlanértékesítő
Győr
+36 (30) 783 0075
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.