MERJEN NAGYOT ÁLMODNI! LEGYEN EGY SAJÁT BIRTOKA!

4368 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Pannonhalma szomszédságában, Pázmándfalu-Hegyben kínálok megvételre egy 8417 m2-es, panorámás építési telket.

Az aszfaltozott út mellett található telek utcafrontja 30 m széles, a közüzemek közül víz és villany található az utcában.

A telek lakóövezeti besorolású, ahol lakóépületeken kívül egyéb kereskedelmi, szolgáltató, vendéglátó, szállásadó vagy kisipari tevékenységet kiszolgáló épületek egyaránt megengedettek!

A főbb övezeti előírások: oldalhatáros építési mód, 20% beépíthetőség, 6 m épületmagasság, 60% zöldterület, minimális telekméret 3000 m2.
A terület régészeti érintettségű, az építkezés megkezdése előtt az Örökségvédelmi Hatóság felé bejelentési kötelezettséggel.

Ajánlom mindazoknak, akik értékelik a természet közelségét, a vidéki életmódot és akár egy saját csodás birtok kialakításában is látnak fantáziát!
Fiatal gazdáknak is kiváló saját gazdaság kialakítására! A területet jelenleg szántóként művelik.

Jöjjön és járjuk be együtt, lássa meg a saját szemével a telekben rejlő lehetőséget!
A jelen hirdetésben rögzített, az ingatlannal kapcsolatos adatok, információk a Megbízó tájékoztatása alapján kerültek meghatározásra.
Irodánk teljes körű szolgáltatást biztosít, díjmentes jogi tanácsadással és bankfüggetlen hitelügyintézéssel várjuk!

Dr. Benke Hedvig

Dr. Benke Hedvig

Prémium ingatlanértékesítő
Győr
+36 (30) 426 4792
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.