Mézeskalács ház Pákozdon

251 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Pákozd újépítésű lakóparkjában eladó, ez a gyönyörű, 2010-ben épült, nagy nappali + étkező, konyha és 3 külön szobával rendelkező napfényben úszó sorház, mindkét oldalán kertkapcsolattal.

A kertvárosi környezet nyugalma vár arra, aki ezt az igényes házat választja a családja számára. Ez a lakás ideális kisgyerekes pároknak, akik zárt udvarral rendelkező, élhető kis házat keresnek.

A tágas nappali és a három külön szoba kényelmes életteret biztosít. A hátsó mű fű és fa burkolatú zárt udvar, a legtöbb évszakban, a lakás részekén funkcionál és lehetőséget nyújt a szeparált kikapcsolódásra.

A méretre készült, beépített konyha olyan, mint amit minden háziasszony álmodik magának. Minden kézre van benne és korszerű géppel felszerelt. Ezek értelemszerűen maradnak és a következő tulajdonos számára könnyítik meg a házimunkát.

A fűtés korszerű gázkazánnal és radiátorokkal van megoldva. A nyári meleg ellen a redőnyökön kívül a nemrég felszerelt nagy teljesítményű klíma segít védekezni.

A kínált ház belső komfortja tehát, szinte egy új lakóparki kisházéval vetekszik, de mégis annál jóval kedvezőbb áron érhető el. Ráadásul itt már nem kell arra várni, hogy a telepített növények megnőjenek. Itt már teljes pompájukban díszítik a szépen parkosított előkertet.

A ház közelében van távolsági buszmegálló, ahonnan sűrűn indul autóbusz Székesfehérvárra. A személygépkocsi részére udvari beálló, illetve utcai parkolás áll a rendelkezésre. Az autópálya és a Velencei tó is csak pár kilométerre van, ami kb. 5 perc autóval.

Komoly érdeklődőket várunk, akik nem szeretnének éveket várni egy új építésű ház kivitelezésére és kockáztatni, hogy drágábba fog kerülni, mire elkészül. Az elmúlt hónapokban tapasztalt anyagok és munkadíjak áremelkedése ide is be fog gyűrűzni, ezért érdemem most lecsapni rá, amíg még ennyiért megvehető!

Hívjon bizalommal, ha felkeltette érdeklődését és megmutatom!

Telefon: +36 70 329 5030 Hívjon akár hétvégén is!

Segítséget nyújtunk hitel ügyintézésben, valamint az adás-vétellel kapcsolatos teljes körű jogi és egyéb ügyek intézésében is.

Wollein Attila

Wollein Attila

Ingatlanértékesítő
Székesfehérvár
+36 (70) 329 5030
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban