Mezőhegyes központjában.

736 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Mezőhegyesen a központban, külön bejáratú 3 szobás panellakás a 3. emeleten eladó.
A nappaliban a burkolat OSB lapból készült és szőnyeggel borított. A másik szoba laminált, a harmadik pedig padlószőnyeges. A lakás felújítást igényel, de beköltözhető. A lakás belül szigetelt.
A többi helyiségben hidegburkolatot raktak le. A fűtés villanyradiátorokkal történik, amit az ablakok alatt helyeztek el. A meleg víz bojleres. A fürdőszoba kádas. A WC külön helyiségben kapott helyet. A lakás világos, mert a reggel nap 2 szobába és a konyhába süt be, délután pedig a nappaliba.
A közelben óvoda, általános iskola, középiskola, Coop Reál üzlet és OTP, Posta, Kormányablak. Kiváló busz, vonat közlekedés.
Az alföldi táj szépsége, az erdők, a vadászati lehetőségek a ló és lovasturizmus, valamint agrártörténeti emlékek sokasága mindazok számára vonzóvá teszi a kisvárost, akik szeretik a természet és a csend nyugalmát.
Az ingatlan és a társasház tehermentes.
Befektetőknek is ajánlom.
CSOK, babaváró igényelhető, és hitel felvehető a jogszabályi feltételek teljesítése esetén. Az ügyvédi munka és hitelügyintézés szintén szolgáltatásunk része, így Ön sokkal eredményesebben fog célba érni.
Ha bármi kérdése felmerül az ingatlannal kapcsolatban, vagy meg szeretné tekinteni, kérem, hívjon az elérhetőségemen bármikor, engem nem fog zavarni.

Szabó Ernő 30-416-2393
Prémium Ingatlanértékesítő

Szabó Ernő

Szabó Ernő

Ingatlanértékesítő
Hódmezővásárhely
+36 (30) 416 2393
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban
Ingatlanozz a VING csapatában
Most díjmentes profilt adunk
További információk és jelentkezés >>