Mezőkovácsházán vállalkozási célra is alkalmas ház eladó!

9703 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Mezőkovácsházán, az Árpád utcában 3 szobás, vállalkozási célra is alkalmas családi ház eladó!

Az ingatlan adatai:

- 2735 m2 telekméret
- 110 m2 lakótér
- 1960-as években épült
- felújítás éve: 2013
- vegyes falazat
- gázkonvektoros fűtés
- redőnyözött fa nyílászárók
- garázs, gazdasági épületek 78 m2
- fúrt kút

A házban 3 szoba, konyha+étkező, fürdő, zuhanyzó+mosdó található. A konyha, közlekedők és a szobák melegburkolattal, míg a fürdőszobák hidegburkolattal rendelkeznek. A fürdőszobák felújítása 2013-ban valósult meg, a ház külső festése 2019-ben történt. A lakórészt egy 21 m2-es beépített terasszal egészítették ki, ahol akár étkező, nyári konyha is kialakítható. Mivel könnyűszerkezetes építésű, így nyitott terasszá is könnyedén átalakítható.

Az üzlethelyiség alapterülete kb. 65 m2, amely külön bejáratú, az utcáról és az udvarból is megközelíthető. Az üzlethelyiség egyedileg közművesített, így akár önálló lakrész is kialakítható belőle, de akár egybe is nyitható az eredeti lakrésszel. Az üzlethelyiségben korábban vendéglátóipari egység működött, így kialakításából adódóan vállalkozási célra is tökéletesen alkalmas lehet.
Az ingatlan egy autó beállására alkalmas garázzsal rendelkezik, illetve a melléképület több tároló alkalmatossággal bír, ami számtalan lehetőséget rejt magában: eredeti funkciója mellett akár önálló lakrész is kialakítható benne. Villamos áram a melléképületekben is elérhető.

Az udvarban leválasztott kert is található gyümölcsfákkal. Itt virágoskert, veteményes is kialakítható.
Az ingatlanhoz tartozik egy kb. 1300 m2-es földterület, mely kiválóan alkalmas gazdálkodási célra. A földterületet bérbeadással hasznosítják a jelenlegi tulajdonosok.

Irodánk teljeskörű szolgáltatást nyújt, így amennyiben hitel-, ügyvédi vagy energetikai ügyintézéssel kapcsolatban szeretne segítséget, hívjon, találunk rá megoldást!

Amennyiben felkeltette érdeklődését az ingatlan, és szeretné személyesen is megtekinteni, keressen bizalommal!

Kissné Pipicz Szilvia

Kissné Pipicz Szilvia

Ingatlanértékesítő
Szeged
+36 (30) 747 2053
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban