Mihályok 2

536 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Szegeden a Kökörcsin utcában eladó, ÚJÉPÍTÉSŰ, Jó adottságokkal rendelkező, 138 négyzetméteres, nappali plusz négy szobás, tégla építésű ikerház, melyhez egy 290 négyzetméteres telek is jár hozzá.
Alaprajzon az 2. lakás.
Az ingatlan feltűntetett ára EMELT SZERKEZETKÉSZ ár, az építtető vállalja a kulcsrakész befejezését is a háznak.
Fontos tény a feltüntetett emelt szerkezetkészség, magas műszaki tartalommal rendelkezik, a leendő tulajdonosoknak szinte csak a belső burkolást, fürdőszobák, WC-k, konyha kialakítását kell igény szerint elvégeznie.
Az ikerház rendkívül letisztult formatervvel fog elkészülni, illetve nagyon élhető kialakítással rendelkezik.

A ház az emeleten három nagyon élhető méretű hálószobával, fürdővel, és külön Wc-vel, a földszinti részen egy óriási amerikai konyha nappali étkezővel, valamint egy szoba, egy Wc, közlekedővel, és lépcsőházzal rendelkezik.. Az ingatlan központi része a tágas nappali ahonnan a terasz könnyedén elérhető. Az ingatlan rendkívül napfényes lakás köszönhetően a tájolásának (DK - DNY).

Az ingatlan fűtésről hőszivattyús - padlófűtés és mennyezeti hűtő és szellőztetés - rendszer fog gondoskodnak, Fontos tény, hogy teljesen hétköznapi használat mellett is a rezsicsökkentés értékhatárai alatti a fogyasztás, így a rezsiköltség rendkívül alacsony. További előny, hogy biztosított a ház előtt egy-egy parkoló. A környék infrastruktúrája tökéletes, bolt, busz 2 percnyire az ingatlantól.

A ház együttesen egy igazán szerethető egységet képez, amely kiváló lakóhelye lehet, családoknak.

Teljes totál műszaki tartalomért hívjon bizalommal.

Kókai Ferenc

Kókai Ferenc

Prémium ingatlanértékesítő
Szeged
+36 (70) 422 9777
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban