Minden ami Liget! Napelem, dupla garázs

548 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Kedves Érdeklődő!

Eladó Debrecen város egyik legszebb és legkedveltebb részén, a Debrecen Liget lakóparkban található sorházunk.

A 150 m²-es lakótér és a 360 m²-es telekméret lehetővé teszi, hogy kényelmesen és tágasan éljen tulajdonosa.
A 2 szintes épület újszerű állapotban van, 4 szoba, 1 nappali, valamint 2 fürdőszoba, 1 gardróbhelyiség áll rendelkezésre.

A fenntarthatóságban 5 kw napelemrendszer segíti, mely szaldó elszámolású, elektromos autó töltését is kiszolgálja 0 ft havidíj fizetése mellett, éves elszámoláskor visszatérítés is előfordult.

A felszerelt és modern konyha mellett egy kellemesen elszeparált kertrész és parkosított udvar is tartozik a házhoz, ahol pihenhet és kikapcsolódhat. Az épületet tagolt tömegek alkotják, alacsony dőlésszögű tető, terrakotta cserép fedés, a visszaugratott emeleti részeknél, szinteket elválasztó tető fut körbe, minőségi és időtálló megoldásokkal találkozhat az új tulajdonos. Kialakítása kapcsán az emelet teljes értékű, ferde falaktól mentes alapterületet biztosít.

A gardróbhelyég mellett az ingatlan emeleti folyosóján továbbá garázsában is jelentős méretű praktikus beépített szekrények segítik a tárolást.

Elektromos garázskapu egy 30 nm-es garázsba biztosít közvetlen beállást, továbbá a garázs előtt 2 autó számára + parkolási lehetőséget kínál a térkövezett szabad terület.

Az ingatlan, csendes zsákutcában épült 2008-ban, kedvező tájolással, szépen körbenapozott épület, északi falával csatlakozik a szomszéd épülethez.
A nappaliból közvetlen kertkapcsolat nyílik a teraszra, melyen az elhelyezett pergolát a déli és nyugati napsugarak is elérik, automata árnyékolókkal szabályozhatjuk a napsütés mértékét.
Műanyag, hőszigetelt ablakai redőnnyel ellátottak.

Automata öntözőrendszer gondoskodik a füvesített kert szépségéről, a kertvilágítás pedig esténként varázslatos hangulatot teremt.
Az épített kerítéssel, zöld növény fallal kellemesen elszeparált kertben tároló is rendelkezésre áll.

Az ingatlan riasztórendszerrel ellátott, 1 klímával felszerelt.
Fűtése és meleg víz ellátása gáz-cirkó kazánnal történik, a földszinten a padlófűtésen kívül kandalló is kiépítésre került, az emeleten radiátorok biztosítják a helyiségek fűtését.


További kérdéssel megtekintéssel kapcsolatban hétvégén is fogadom hívását!
Elérhetőség: 30/339-1481

Ne habozzon, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Marti Elvira

Marti Elvira

1 éve a Városi Ingatlaniroda tagja
Ingatlanértékesítő
Debrecen
+36 (30) 339 1481
E-office
Szerezz meghívót a szabad helyekre
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban