Minden marad...

619 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Ebben a lakásban mindent megtalál, ami szükséges a mindennapokban.
Bútorozott, gépesített! Ide tényleg csak a bőröndjét kell hozza és akár azonnal!
Eladó Szeged frekventált, közlekedési szempontból kiváló részén, egy praktikusan, minden cm-t kihasználva, de rendkívül esztétikusan felújított kis ékszerdoboz.
A lakás egy panelprogramon átesett, ötemeletes épület második emeletén található. A fűtés távhővel biztosított, a nyári meleget klíma enyhíti.
Belépve, jobbra találjuk a lakás méretéhez képest tágas nappalit, melynek egyik sarkában dolgozó lett kialakítva, balra pedig a nagyon praktikusan bútorozott, beépített elektromos berendezésekkel ellátott konyhát. Tovább haladva a közlekedőn, bal kéz felől jutunk a zuhanyzós fürdőszobába, ahol a zuhanyzó aljába padlófűtést építettek, a komfortérzet növelésére. A lakás legbelső zugában kapott helyet a háló, melyet teljes egészében kitölt az ágy.
A képeken is jól látszik, hogy a felújításnál nagy hangsúlyt fektettek a minőségi anyagok használatára, a jó térkihasználásra és a harmóniára. Minden marad a lakásban amit a képeken lát!
Alacsony rezsi, fenntartási költség ( közösköltség ): 8500,- /hó ( ez tartalmazza a szemétszállítást, a ház biztosítását, karbantartási költségeket, takarítást, közösen használt víz-és villany díját, építményadót, felújítási alapot ). Az épületben található közöstároló, mely kerékpár tárolására is alkalmas.
A lakás tehermentes, azonnal költözhető!

Amennyiben kérdése merül fel a lakással kapcsolatban, keressen bizalommal. Megtekintés előre egyeztetett időpontban akár hétvégén is lehetséges.
Megtekintéstől a birtokbaadásig segítségükre leszek. Irodánk a teljeskörű ügyintézést vállalja, ügyvéd és bankfüggetlen hiteltanácsadó is rendelkezésre áll.

Kissné Pipicz Szilvia

Kissné Pipicz Szilvia

Ingatlanértékesítő
Szeged
+36 (30) 747 2053
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban