Minden nap szemezhet a Szabadság szoborral

212 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Eladásra kínálok, az Etele úton, egy erkélyes, a távolban a Citadellára, Szabadság szoborra panorámás, nyolcadik emeleti, 65 m2 alapterületű, kiváló állapotú, panelprogramon átesett panellakást.
Kiváló elhelyezkedésű, csendes, nyugodt, zöld környezetben, mely könnyen megközelíthető akár autóval, akár tömegközlekedéssel. Számtalan buszjárat, villamos és a 4-es metró 3 perc gyalogosan, negyedóra alatt a belváros
kényelmesen elérhető. A környék rengeteget fejlődött, a lakás parkokkal, óvodákkal, iskolákkal körbevett, ráadásul az Etele pláza is pár perc sétára van, az Allee metróval egy megálló.

Az ingatlan elrendezését és állapotát megtekintheti a csatolt alaprajzon és fotókon.

Jópofa, műfűvel borított erkéllyel, minimál, egyedi stílusú berendezéssel, melyből a beépített dolgok maradnak, de ha valami megtetszik a vevőnek, arról is lehet tárgyalni. A lakáshoz saját tároló is tartozik.

A műanyag nyílászárók kétrétegű üvegezéssel ellátottak, megszűrve a külső zajokat, de szerencsére egyébként sem zajos a környék. Az ingatlan nagyon könnyen átszellőztethető az egymással szemben lévő ablakok segítségével.

A közös költség, szinte elviselhetetlenül magas, 5635 Ft. A távfűtés és a vízfogyasztás is egyedi mérős, meglehetősen alacsony rezsijű lakás.

Tulajdonképpen bárkinek ajánlom, aki azonnal költözhető, jó állapotú, nagyobb méretű panellakást keres, jó helyen.
A lakás adja magát, én pedig hozzá a jó hangulatú megtekintést. Ne hagyja ki.

Ingatlannal kapcsolatos kérdésekben bármikor, hangsúlyozom, bármikor hívhat.
.
.
.
.
.
.
De tényleg :-)

Fekete Zoltán

Fekete Zoltán

Irodavezető, értékesítési vezető
Budapest
+36 (70) 947 6547
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban