Mindenki álma: Csodás otthon, pici rezsi

115 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Mindenki álma: Csodás otthon, pici rezsi

Domaszék Szeged felőli oldalán, a Szeged táblától 8 km-re mindez az öné lehet. A 2014-ben épült, 172m2-es kétszintes mediterrán stílusú ház akár függetleníthető az energiaszolgáltatóktól! Fűtésrendszere a szokásos kondenzációs gázkazánról, 7,2KW teljesítményű napelemekről vagy 2000 l-es puffertartállyal rendelkező vegyestüzelésű kazánról is üzemeltethető, ill. ezek bármilyen arányú automatikus működtetése is beállítható. A kellemes hőérzetet padlófűtés és radiátorok kombinációja adja, ha szükség van gyors hőmérséklet növelésre vagy csökkentésre a hűtő-fűtő klímákat is igénybe vehetjük. A napelemek éves elszámolással vannak a villamoshálózathoz csatlakoztatva, áramtermelése a hűtő fűtő klímaberendezéseket, a ház villamos áram igényét és két elektromos autó nagyteljesítményű töltését is ellátja.
A ház 15 cm homlokzati szigeteléssel, minőségi nyílászárókkal, redőnyökkel, a tető fújt szigetelő habbal biztosítja a maximális hatékonyságú energiagazdálkodást.
Ha az élhetőséget nézzük, a ház ott is az élvonalban teljesít: nagy világos közös terek, 4 normál méretű szoba, 3 WC, 2 fürdőszoba, gardrób, háztartási helyiség, 18 m2 tornác, 49 m2 fedett terasz a földszinten, további 27 m2 emeleti fedett terasz minőségi kivitelezésben adja az életteret. A két állásos garázs külön kazánházzal praktikusan van összekötve a házzal. Az 1356 m2-es parkosított kertben egy aljzatbetonig kész 40 m2-es melléképület, kerti tó, kültéri jakuzzi, grillező növeli az életteret. A kert részben kovácsolt vaskerítéssel, részben téglafallal van körbe véve.
Közel a városhoz, de távol annak zajától minőségi életre, valódi otthonra vágyik? Jöjjön nézze meg, garantáltan „szerelem első látásra”. Hívjon, nehogy megelőzzék! +3670 377 3333

Fekete Zoltán

Fekete Zoltán

Cégvezető
Szeged
+36 (70) 377 3333
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban