Minimális rezsijű garzon Rákospalotán

206 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Budapest XV. kerületében, Rákospalotán a Wesselényi utcában eladó egy 8 lakásos tégla építésű társasházban lévő 32 nm-es (+13 nm galéria) teljes körűen felújított, minimális rezsijű garzon lakás. Az infrastruktúra kiváló, minden fontos intézmény (óvoda, iskola, rendelő intézet, boltok, vásárcsarnok) pár perc sétatávolságra találhatóak. Az utcában a parkolás ingyenes, az M3-as közelsége miatt autóval is egyszerűen megközelíthető. Az 5-ös, a 25-ös és a 96-os buszokkal pedig percek alatt elérhetőek a főbb csomópontok.

A lakás rezsije rendkívül alacsony, köszönhetően a teljes körű felújításnak. Új műanyag hőszigetelt nyílászárók kerültek beépítésre, és egy kombi-cirkó gázkazán gondoskodik a fűtésről, teljesen új gazdaságos lapradiátoros hőleadással, programozható termosztáttal. Alternatív fűtésként, illetve nyáron hűtésként az inverteres klíma is használható, amely a nappaliban van. Az ingatlanhoz teljesen egyedi mérőórák (víz, gáz, villany) tartoznak, így csak a tényleges fogyasztás alapján kell a számlákat fizetni.

A nappaliban található egy 13 nm-es fekvő galéria, amely könnyedén berendezhető hálószobának is. A burkolatok is teljesen újak, a nappaliban laminált parketta, a vizes helyiségekben pedig járólap található. Az egy légterű konyha-étkezőben egy új konyhabútor van, amely a vételár részét képezi. A fürdőszoba is megújult, új kád és szaniterek kerültek beépítésre. A lakáshoz tartozik egy kis kertrész is, amely teljesen egyedivé tehető egy kis ráfordítással. A közös udvarban pedig található még egy 8 nm-es tároló is.

Amennyiben egy nagyon alacsony rezsijű lakást keres akár saját részre, akár üzleti célú bérbeadásra forduljon hozzám bizalommal a megadott elérhetőségeken. Az ingatlan a hét bármely napján megtekinthető előre egyeztetett időpontban!

Jobbágy Zsolt

Jobbágy Zsolt

Ingatlanértékesítő
Siófok
+36 (30) 331 3229
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban