Minimális rezsijű ikerfél Siófok Sóstón

6957 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Siófok - Sóstó új építésű lakóparkjában első tulajdonostól eladó egy 2 lakásos társasház hátsó, nyugati fekvésű egysége. Az ingatlan 2020-as építésű, önálló helyrajzi számmal rendelkezik. A nettó alapterülete 84 m2, melyhez tartozik 20 m2 terasz, és 6 m2 erkély, így a bruttó alapterület 97 m2. A háztól pár perc alatt 2 szabad-strand is elérhető, a sóstói központ és fizetős strand, valamint az Aranypart keleti része is sétatávolságra található. A buszmegálló és a vasútállomás 400 m-re helyezkedik el, Siófok központja 3 km, így kerékpárral is könnyen megközelíthető.

A ház két szintes épület, melynek a földszintjén (42 m2) található az amerikai konyhás nappali (teraszkapcsolattal), egy hálószoba, amelyből egy kádas fürdőszoba nyílik és egy önálló mellékhelyiség. Az emeleten (42 m2) további két hálószoba (a nagyobbik erkélyes), egy hatalmas zuhanyzós fürdőszoba, egy előtér és a háztartási helyiség helyezkedik el. A kert teljesen önálló és csendes (nem az utcafrontra néz) kerítéssel körbehatárolt, 3 autó részére térkövezett kocsibeálló áll rendelkezésre.

Az ingatlanhoz egyedi mérőórák (víz, gáz, villany) tartoznak, a fűtést egy Bosch kondenzációs gázkazán biztosítja padlófűtéses hőleadással. A főbb extrák közé tartozik a beépített gépesített konyhabútor, kamerával ellátott riasztórendszer, klíma, elektromos kapu, kerti tároló, kerti csap. A ház rezsije rendkívül alacsony köszönhetően a minőségi anyagok felhasználásának.

Tökéletes választás lehet családi háznak, nyaralónak vagy akár üzleti célú bérbeadásra is.

Jobbágy Zsolt

Jobbágy Zsolt

Ingatlanértékesítő
Siófok
+36 (30) 331 3229
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban