Minőség kompromisszumok nélkül Alsóvároson

608 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Szeged Alsóváros városrészében a Tisza Lajos utcában , eladó ez a FÖLDSZINTI, 1950-ben épült, 2018 -ban teljes totál felújításon átesett, Jó adottságú, 85 négyzetméteres élettérrel rendelkező, amerikai konyhás nappali plusz kettő szobás, fürdős,, külön Wc-s, délnyigati fekvésű napfényes, tégla építésű lakás.
A lakás tehermentes, rövid időn belül átvehető, illetve csak készpénzes finanszírozással vásárolható meg.
A lakás 2 db hálószobával, 1 db nagy méterű amerikai konyha nappalival, 1.db fürdőszobával,, és előtér közlekedővel került kialakításra.
Az ingatlan fűtéséről gáz-cirkó ( padlófűtés), hűtéséről klíma, gondoskodik. Fontos tény, hogy teljesen hétköznapi használat mellett is a rezsicsökkentés értékhatárai alatti a fogyasztás, így a rezsiköltség rendkívül alacsony. Az ingatlan jó állapotú, egy festés után azonnal költözhető. További előny, hogy az eladó az ingatlanban 2018-ban teljes totál felújítás hajtott végre, kicserélte a burkolatokat, beltéri ajtókat, ablakokat (rolóval és szúnyoghálóval), konyhát, felújította a teljes villamoshálózatot, fürdőt, és klímával szerelte fel a lakás, valamint ekkor volt az ingatlan legutolsó esztétikai felújítása is.

A környék infrastruktúrája és a közlekedés tökéletes, busz, villamos, boltok, Mátyás tér ,1 percnyire található az ingatlantól.

Az ingatlan megtekintése rugalmas.

Várom megtisztelő hívását:

KÓKAI FERENC Ving
+36 70 422 9777
Prémium ingatlanértékesítő
Szeged

Kókai Ferenc
PRÉMIUM

Kókai Ferenc

3 éve a Városi Ingatlaniroda tagja
Ingatlanértékesítő
Szeged
+36 (70) 422 9777
E-office
Szerezz meghívót a szabad helyekre
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban