Inaktív ingatlan, csak a link birtokában tekinthető meg

Minőségi belvárosi lakás várja igényes tulajdonosát!

2769 Nyomtatás Ajánlás Facebook

A 6. kerületi Podmaniczky utcában 74 nm-es, napfényes, csendes, lakberendező által megálmodott gyönyörű lakás gépesített konyhával, prémium anyagokkal és a lakás teljes bútorzatával eladó.

És hogy mi teszi mindezt igazán szerethetővé?

A belvárosi lokáción túl, az ingatlan tágas terekkel rendelkezik, melyeben helyett kapott a nappali, 2 hálószoba, fürdő WC-vel, gardrób, valamint a konyha.

4. emeleti fekvéséből adódóan „párizsi panoráma” hangulatú kilátást biztosít az itt élőknek: gyönyörködjön a belváros látképében, miközben reggeli kávéját kortyolgatja! A nagyméretű nappali ablakai, valamint a nagyobbik hálószoba a csendes Szinyei Merse Pál utcára néznek.

2020-ban esztétikai felújítások történtek: falak festése, padlók laminálása, valamint az összes nyílászáró ki lett cserélve többrétegű műanyagra, így nagyon jó hő- és hangszigeteléssel rendelkeznek. A fürdő fahatású csempét kapott, és igényes zuhannyal került beszerelésre. A helyiséggel szemben pedig egy nagyon jól kihasználható gardrób került kialakításra.

A fűtés az új radiátorokon keresztül gázcirkós fűtéssel biztosított, de természetesen hűtő-fűtő légkondi is megtalálható. A közös költség: 20.000 Ft/hó, mely tartalmazza a felújítási alapot + szemétdíjat, a további elszámolás egyedi fogyasztás alapján történik.

Mivel helyileg a belvárosban vagyunk, így a közlekedés remek: a körút csupán 5-10 percre van, a troli közvetlenül a ház előtt áll meg.

Ne maradjon le róla, hívjon, egyeztessünk időpontot!

Jelenlegi és leendő ügyfeleinknek teljesen díjmentes hitelügyintézést valamint ingatlan vásárlás-bérbeadás előtti, díjmentes, előzetes ügyvédi tanácsadást kínálunk.
Ezen kívül energetikai tanúsítás elkészítését is rövid határidővel vállaljuk.

Szabó Péter
30/441-9282

Szabó Péter

Szabó Péter

Ingatlanértékesítő
Békéscsaba
+36 (30) 441 9282
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban