Minőségileg felújított lakás, az Erzsébet körút közelében.

1404 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Budapest VII. kerület Erzsébet körút közelében kínálok megvételre egy teljes körűen felújított, 1. emeleti, 3 szobás, dupla komfortos, jó állapotban lévő sarokházban található polgári lakást.Az ingatlan alapterülete 77 négyzetméter, melyben egy hatalmas, három ablakos, fényárban úszó utcai nézetű amerikai konyhás nappali, egy szintén utcai nézetű, tágas és rendkívül világos nagyszoba, valamint egy csendes szoba, két fürdőszoba, egy külön mellékhelyiség és egy előszoba található. Különleges elrendezésének köszönhetően a lakás egy része körbejárható, és az összes helyisége külön megközelíthető.
A lakás maga első és hátsó lépcsőn is elérhető. Tekintettel arra, hogy a függőfolyosó utolsó lakása, ezért előtte nincs átmenő forgalom.Az ingatlanban felújításra került a teljes gépészet (víz-, villany,- gáz és csatorna hálózat). A gazdaságos fenntarthatóságról a teljesen új fűtésrendszer (kondenzációs kazán), a modern radiátorok az új külső nyílászárók, valamint az, energiatakarékos LED világítás gondoskodnak.
Közös költség: 17.250/hó (víz, gáz, áram, éjszaki áram fogyasztás egyedi mérők alapján)
A lakást minden helyiségben a letisztult megjelenés és minőség jellemzi. Szobákban laminált parketta, a vizes helyiségekben magas kopásállóságú,minőségi burkolat került lerakásra.
A modern konyhabútor teljes gépészettel (sütő és főzőlap, szagelszívó, mosogatógép) együtt szintén az ár részét képezi. A lépcsőház kívül-belül karbantartott, rendezett állapotú. A lakás központi elhelyezkedése miatt kiváló befektetés.Az Almássy téri (74) és Izabella utcai (73; 76) troli megálló egy saroknyira, a 4-es 6-os villamos a bejárattól 5 perc sétára, a metró (1-es; 2-es) 10 perc sétára található.
Az ingatlan bármikor megtekinthető, várom megtisztelő hívását hétvégén is.