Modern bútorozott duplex lakás eladó szuper áron

1013 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Kedves Érdeklődő!

Messziről költözne ide? Fél a felújításoktól, költözéstől sincs oda?
Akkor most itt a lehetőség, hisz ez a fiatalos szuper kis lakás már komplett felújításon esett át és komplett MODERN berendezéssel kínáljuk eladásra, gépekkel együtt. Még Tv-t sem kell vennie, mert minden maradna!
Az ár amit kérnek érte nagyon jó, hisz itt már semmit sem kell csinálnia, csak a ruháját magával hozni! Ráadásul nagyon kellemes itt a légkör és jó helyen is van!
Minden berendezés az imént lett vásárolva és energiatakarékosság volt a fő cél. Nincs gáz, itt minden villannyal működik.

Eladásra kínálok Gyenesdiáson 2000-ben épült, déli fekvésű, balatoni panorámás 2. emeleti, nettó 52 m2-es tetőtéri jól leszigetelt, teljes felújításon átesett, ízléses duplex lakást komplett berendezéssel. Lift van a társasházban!

Fontosabb jellemzői:
• A lakás nettó alapterülete 52 m2. A társasház tégla építésű, 2000-ben épült, szigetelve van.
• Lakáson belül 2 szintet alakítottak ki. Az alsó szinten amerikai konyhás nappali és egy tusolós fürdő kapott helyet, valamint a felső szinten egy hálószoba, ami egy másik szobából/társalgóból (ki minek szeretné használni) nyílik. Itt mindkét szoba mérete nagyon jó, amiben beépített szekrény is kapott helyet, sok rakodási lehetőséggel. Mindegyik helység déli fekvésű, látni a Balatont, kellemes és világos.

Kérem tekintse meg a tájékoztató jellegű általam készített rajzot további részletekért. Itt a megadott méretek bruttó, általam mért alapterületek.

• A felső helységekben laminált parketta lett az imént lerakva, valamint külső nyílászárók teljesen újjak. Az alsó rész nagyon szép prémium minőségű hideg burkolatot kapott. A Elektromos kazánjuk van, ami telefonról is lehet indítani. Valamint a fürdőszobában külön elektromos Ariston bojlert szereltek be, ami kb 120l-es, innen jön a melegvíz.
Valamennyi ablakon van fényzáró roló, ami nyári viszonylatban hűsíti a szobát. Ezen felül légkondit is szereltek be a lakásba.
• Egyedi fűtés jellemzi, elektromos Saunier Duval kazánnal ezáltal a havi költség kedvező, illetve maga szabályozhatja.
• A szoba kellemes zöld övezetre nyílik, szépen parkosítva van a környék.
• A társasház frekventált helyen található, boltok, nagyobb bevásárlóközpontok akár gyalog is elérhetők, gyógyszertár, egyéb szórakozási lehetőség és nem utolsó sorban a Balaton, ami egy közkedvelt, sokféle programlehetőséget adó turisztikai látványosság. Továbbá a közelben található még élelmiszerbolt, posta, óvoda, iskola, kórház, templom, játszótér gyermekes családoknak.

A háztól 5 percre lévő buszmegállóból helyi járattal akár Keszthelyre vagy Vonyarc irányában is folyamatos buszjáratok közlekednek.

Elhelyezkedése és belső elrendezése miatt előnyös kezdő pároknak is, de még idősebbeknek is, hisz itt lifttel fel lehet menni az emeletre.
Egyaránt tökéletes továbbá befektetésnek is a Balaton-part közelsége miatt. Az utóbbi elég komoly hozamot tud termelni akár rövid, akár hosszú távban gondolkodnak.

AZ INGATLAN TULAJDONVISZONYAI RENDEZETTEK, TEHERMENTES!

Előre egyeztetett időpontban tudjuk mutatni az ingatlant azoknak, akik komoly szándékkal állnak az ingatlankereséshez. Akik hitel segítségével vásárolnának, kérem jelezzék, mert szívesen segítek annak utána járásában is.

Ha ezen ajánlatunk felkeltette érdeklődését, kérem forduljon hozzám bármikor bizalommal! Ha esetleg több információra lenne szüksége, kérem jelezze.

Üdvözlettel: Kuti Andrea

Great deal on a great price!

I would like to suggest you this flat with two floors inside. The netto size is 52m2 but on the drawing I indicated the brutto sizes too.
The price includes all the furniture and electronic equipments such as TV, washing machine too ect. so basically there is no need to bring anything but your own clothing.

The condominium is frequented, close to shopping areas, hospital, pharmacy, to the Lake Balaton too.

If this occasion has got your attention please do not hesitate to contact me any time for further information too.

Best regards,

Andrea Kuti

Kuti Andrea

Kuti Andrea

Ingatlanértékesítő
Keszthely
+36 (30) 231 6522
Kuti Andrea

Kuti Andrea

Ingatlanértékesítő
Keszthely
+36 (30) 231 6522

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.