Modern családi ház a belvárosban

2322 Nyomtatás Ajánlás Facebook

A Városi Ingatlaniroda megvételre kínálja a megbízásában lévő családi (társas) házát.

Az ingatlan Békéscsaba belvárosában a CsabaCenter közelében fekszik, csendes nyugodt környéken. A lakás 76 m2 alapterületű, melyhez még tartozik egy 10 m2 terasz, a telek mérete 205 m2 így biztosít a gépjármű beállásara is lehetőséget.
A ház társasházzá lett módosítva, rendelkezik társasházi alapító okirattal, saját helyrajzi számmal külön bejárattal.
Az ingatlan egy komoly felújításon ment keresztül az elmúlt 2-3 évben, és így egy teljesen modernizált, a kornak, és energia megtakarítás mai feltételeinek is megfelel. Kívülről kapott hőszigetelést nemesvakolattal, ki lettek cserélve a nyílászárók 3 rétegű üvegezéssel ellátott műanyag ablakokra/ ajtókra, a belső ajtók is cserélve lettek CPL tipusúra, a fürdőszoba is kapott gyönyörű új formát, a konyha amerikai stílust kapott, és ezen felül padló + mennyezeti fűtést/hűtést biztosító hőszivattyús rendszer lett kiépítve. A ház kényelméről gondoskodik a friss levegőt biztosító, központi vezérlésű szellőztető rendszer. Az ablakok elektromos működtetésű alumínium redőnyökkel vannak felszerelve. A lakásra CSOK is igénybe vehető, valamint a napelemes pályázat által az energia fogyasztás akár 0 Ft-re csökkenthető!

Amennyiben felkeltette az érdeklődését, a megadott telefonszámon keressen bizalommal.
Az ingatlan előre egyeztetett időpontban tekinthető meg.

Poltz József

Poltz József

Kapcsolattartó
Békéscsaba
+36 (30) 386 5745
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.