Modern, felújított családi ház VI. ker.-ben

166 Nyomtatás Ajánlás Facebook

AKCIÓ!!! Jön a hőhullám, de mi jegeljük az árat! Akciós ár: 53.990.000 Ft
A Városi Ingatlaniroda eladásra kínál Békéscsaba egyik legkedveltebb részén, Béke kertek városrész közelében, egy 125-m2-es előkertes családi házat.
A ház újszerű, mert 2022-ben teljes felújításon esett át, melynek végső simításai folyamatban vannak. A szilárd sávalapra épült ház, falazata tégla, amely polisztirolos hőszigeteléssel, nemes vakolattal ellátott. A felújítás során cserélve lettek a nyílászárók, modern fürdőszoba lett kialakítva, valamint a tetőszerkezet is teljesen megújult. A szobák és egyéb helyiségek jó elosztásúak, tágasak, világosak. A ház fűtéséről új kombi gázkazán gondoskodik, padlófűtés és radiátorok által. Nagyon jó a lakókörnyezet, kertvárosi, családias, jó szomszédokkal rendelkező. A ház 935 m2-es telken található, melyen különálló épületben garázs is található. A ház udvara rendezett, kavicsos kocsibejáróval kialakított, füvesített, térkövezett.

A ház jellemzői:

- 3 db hálószoba
- 1 db nappali
- konyha étkezővel
- fürdőszoba
- mosókonyha
- WC (külön)
- közlekedő
- előszoba
- terasz

Melléképület: Hasznos alapterület: kb.: 25 m2
- tároló
- 25 m2-es garázs

Hasznos alapterület: 125 nm+ 25 nm+ 25 nm= 175 m2
Négyzetméterár: 336 571 Ft/m2

A ház a városi kórház közelében található, családias, kertvárosi környezetben. A városközpont autóval 2-3 perc alatt, kerékpárral 5-7 perc alatt, gyalogosan kevesebb mint negyed óra alatt megközelíthető! Az utca aszfaltozott műúttal rendelkezik. A ház közelében iskola, bolt, buszmegálló, sport létesítmény megtalálható.

Ammenyiben felkeltette érdeklődését ez a 3 szobás ház, vagy bármilyen kérdése van az ingatlannal kapcsolatban hívjon bizalommal a: 06 / 30 386-5745-es telefonszámon a hét bármelyik napján.
A ház megtekintése előre egyeztetett időpontban lehetséges.

Poltz József

Poltz József

Ingatlanértékesítő, Hiteltanácsadó
Békéscsaba
+36 (30) 386 5745
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban