Modern kiadó lakás Győr-Szigetben

103 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Győr-Szigetben, a belvároshoz közel kiadó egy gyönyörűen felújított földszinti, jó elosztású 52 m2-es lakás rendezett társasházban.
A lakásban a tágas, nyugati fekvésű napppalihoz nagyméretű erkély kapcsolódik. A szobában kényelmes, kihúzható kanapé, beépített szekrény, modern szekrénysor segít a tárolásban.
A konyha és az étkező egy légtérben van. A konyhában indukciós főzőlap és sütő, mosogatógép, hűtőszekrény is megtalálható. Az étkező a kihúzható asztallal vendégfogadásra is alkalmas.
A hálószoba franciaággyal, komóddal, polccal berendezett.
A fürdőszoba és WC felújított, fürdőkád, mosógép, törülközőszárítós radiátor áll rendelkezésre.
Az előszobában nagyméretű tükrös beépített szekrény van.
A lakásban energiatakarékos égőket szereltek be. Fűtése szabályozható távfűtés. A burkolatok közül is a minőségit választotta a tulajdonos.
Parkolni az utcán és a ház előtt ingyenesen lehet.
A belváros kb. 6 perc gyalog. A közelben buszmegálló, gyógyszertár, posta, orvosi rendelő, bevásárlási lehetőség...
A bérleti díj: 130 000 Ft. Közös költség 10 ezer forint. Minimum egy évre, kéthavi kaucióval bérelhető. 1 vagy két főnek kiadó. Kisállat nem hozható.

A jelen hirdetésben rögzített, az ingatlannal kapcsolatos adatok, információk az Eladó/Megbízó tájékoztatása alapján kerültek meghatározásra.
Irodánk bankfüggetlen, díjmentes hitelügyintézéssel és ügyvédi szolgáltatással áll ügyfeleink rendelkezésére.

Adorján Éva

Adorján Éva

Ingatlanértékesítő
Győr
+36 (30) 408 8348
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.