Modern lakás Terézvárosban kiadó

399 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Kiadó lakás Budapest VI. kerületében a Nagymező utcában.

Igazi gyöngyszem modern, idén teljesen felújított és felszerelt, klímás lakás!
A lakás egy 4 szintes, liftes tégla társasház 1. emeletén található, egy loggiás-függőfolyosóról nyílik és délkeleti tájolású. A társasház polgári stílusú és a helyi építészeti védelem alatt áll. A lakás is polgári, 3,9 m belmagasságú és a szobáinak ablaki egy csendes mellékutcára néznek.

A lakás 2021-ben frissen került felújításra, amelybe a nyílászárók cseréje (3 rétegű hő- és hangszigetelt ablakok motoros redőnyökkel), prémium anyagok felhasználása, egyedi gyártású loft beltéri ajtók, modern design világítás kialakítása, lakás festése, új villamoshálózat kiépítése és teljesen új felszerelések értendőek. Ezeken felül elektromos redőnyökkel és klímával is felszerelt a lakás.

A lakás 65 m2 alapterületű. A fűtést saját kondenzációs kazán biztosítja, olyan módon, hogy a lakásban részben radiátor és a hidegburkolatoknál padlófűtés van. A lakás előszobája étkezővel 9,66 m2. Ezzel egyben nyílik a tágas konyha, amely 7,48 m2. A konyha teljesen gépesített, mosogatógéppel, hűtőszekrénnyel és fagyasztóval, főzőlappal, elszívóval, mosogatóval felszerelt. A nagy munkalapon kényelmes a főzés.
Az előszobából jutunk a fürdőszobába, külön WC helyiségbe, valamint a nagy nappaliba. A fürdőszoba 4,16 m2, walk in zuhanyzós hangulat világítással. A WC helyiségben Geberit toalett található és könnyen szellőztethető a lichthofra nyíló ablakon keresztül, valamint plusz elszívóval is rendelkezik.
Belépve a nagy nappaliba rögtön szembetűnik a lakás éke, a nagy csillár, illetve további hangulatvilágítás. A nappali 27,39 m2, amelyből nyílik a hálószoba. A hálószoba 11,52 m2, amelyből a gardrobe nyílik (3,32 m2) és abból a fürdőszoba.

A lakás alkalmas egyedülállóknak, pároknak, irodának. Házikedvenc csak egyedi feltételekkel tartható!
A dohányzás nem megengedett a lakásban!
A közös költség 12.000 Ft havonta, amelyben a szemétszállítás díja is benne van, valamint a társasház karbantartása világítása, lift üzemeltetése karbantartása stb.

Az ingatlan infrastruktúrája és elhelyezkedése kiváló. A Nagymező utcáról bárhova el lehet jutni szinte azonnal, közel van a Bajcsy-Zsilinszky út. Több busz és troli közlekedik az inagtlan közelében, amelyek 5 perc gyalogúton belül elérhetőek. Autóval parkolni az utcán és a CARe Park Weiner parkolóházban lehet, illetve az Ó utcában lévő parkolóházban. A környéken megannyi kulturális intézmény, szolgáltatás elérhető, valamint sportolási és úszási lehetőség van a közeli Ó utcában (Bliss & Body Fitness és Wellness).

Az ingatlan azonnal költözhető!
A bérleti díj: 275.000 Ft/hó.

Hívjon bátran, bármikor a nap 24 órájában, azonnal rendelkezésére állok.

Apartment for rent Budapest VI. district in Nagymező street.

A real gem of a modern, completely renovated and equipped apartment with air conditioning this year!
The apartment is located on the 1st floor of a 4-storey brick condominium with an elevator, opens from a loggia-hanging corridor and is oriented to the south-east. The condominium is bourgeois and protected by local architecture. The apartment is also civil, 3.9 m high and the windows of its rooms face a quiet side street.

The apartment was recently renovated in 2021, including the replacement of doors and windows (3 layers of heat and soundproof windows with motorized shutters), the use of premium materials, custom-made loft interior doors, modern design lighting, home painting, new electrical network and completely new equipment. to be understood. In addition, the apartment is equipped with electric shutters and air conditioning.

The apartment has an area of ​​65 m2. Heating is provided by its own condensing boiler, in such a way that the apartment has a radiator in part and underfloor heating for the cold floors. The entrance hall of the apartment with a dining room is 9.66 m2. This opens to a spacious kitchen of 7.48 m2. The kitchen is fully equipped with a dishwasher, fridge-freezer, hob, extractor and sink. The large worktop is convenient for cooking.
From the entrance hall we get to the bathroom, a separate toilet room and the large living room. The bathroom is 4.16 m2, with walk in shower atmosphere with lighting. The toilet room has a Geberit toilet and is easily ventilated through a window to the lichthof, as well as an extra extractor.
Upon entering the large living room, the wedge of the apartment, the large chandelier and additional mood lighting are immediately visible. The living room is 27.39 m2, from which the bedroom opens. The bedroom is 11.52 m2, of which the wardrobe opens (3.32 m2) and the bathroom.

The apartment is suitable for singles, couples, office. Pets can only be kept on special terms!
Smoking is not allowed!
The common cost is HUF 12,000 per month, which includes the garbage collection fee, as well as lighting for the maintenance of the condominium, maintenance of the operation of the elevator, etc.

The infrastructure and location of the property is excellent. You can get anywhere from Nagymező Street almost immediately, the Bajcsy-Zsilinszky road is close by. There are several buses and trolleys near the property, which are a 5-minute walk away. You can park your car on the street and in the CARe Park Weiner parking garage, as well as in the parking garage on Ó Street. There are many cultural institutions and services in the area, as well as sports and swimming in the nearby Ó Street (Bliss & Body Fitness and Wellness).

The property can be moved immediately!
The rent: 275,000 HUF / month.

You can call me anytime 24 hours a day, I am immediately available.

Tapasztó Eszter

Tapasztó Eszter

Ingatlanértékesítő
Veresegyház
+36 (30) 451 5341
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.