Modern otthon, hatalmas terasz és üvegfelületek

859 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Szeged szívében a Kálvin tér közelében található ez az átgondolt tervezői munka által megalkotott, különleges teraszos kialakítású épület, amely meghatározó lesz a környéken. Az elkészült tervek alapján 39 db lakás valamint 3 üzlethelyiség kerül megépítésre.
A napfényes, tágas és praktikus kialakítású lakások mérete 33 és 140 négyzetméter között lesz, így mindenki megtalálhatja az elvárásainak, igényeinek és élethelyzetének leginkább megfelelő otthont.
A lakóházak belső kertjeiben, teraszain hangulatos zöld terület és parkosított udvar is lehetőséget kínál a kikapcsolódásra.
A kiváló lokációnak köszönhetően teljes körű szolgáltatási környezet is (gyógyszertár, posta, bankfiók, üzletek, éttermek, sportközpont, gyógyfürdő, színház, szórakozóhelyek) gondoskodik a lakók kényelméről.

Az ingatlan főbb jellemzői:
- lakóterület: 71,64 m2 + terasz 32,5 m2 ! , elosztása amerikai konyhás nappali + 2 hálószoba + 1 tágas fürdőszoba káddal és tusolóval és 1 toalett
- nagy méretű LIFT
- központi elhelyezkedés ugyanakkor a Tisza part ( Stefánia ) közelsége
- nagy üvegfelületek, világos otthonok
- prémium minőségű építőanyagok
- tágas szeparált mélygarázs, földszinti garázs valamint udvari autó beálló
- megvásárolható, és közös tároló helyiségek
- alacsony fenntartási költség: az épület kiváló hőtechnikai értékkel bír, így a fenntartási költségek alacsonyan tarthatóak
Tervezett szerkezetkész átadás: 2019 július

További információért forduljon hozzám bizalommal!

Molnár Gábor

Molnár Gábor

Prémium ingatlanértékesítő
Szeged
+36 (30) 419 0946
Molnár Gábor

Molnár Gábor

Prémium ingatlanértékesítő
Szeged
+36 (30) 419 0946