Modern, tágas, jó elrendezésű családi ház

17056 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Letenye frekventált helyén, de mégis csendes és nyugodt környezetben eladó egy hatalmas, 180 nm-s, teljesen felújított, igényesen kialakított családi ház. Az ingatlan egy gyönyörűen karbantartott, parkosított, 1700 nm-s telken található, melyen helyet kapott még egy dupla beállós garázs, valamint egy 30 nm-s melléképület is, mely akár irodaként vagy különálló lakásként is használható. A garázs, és a melléképület is teljes felújításon esett át, valamint a melléképületben wc és fürdőszoba is kialakításra került.

A lakóingatlan 2010-ben teljes felújításon esett át. Ekkor készült el az épület hosszanti bővítése, valamint az emeleti szint megépítése is. A bővítés során a földszinten kapott helyet egy hatalmas nappali, 2 teljes értékű szoba, egy fürdőszoba, valamint egy tágas amerikai stílusú konyha étkezővel. Az emeleten 5 szoba és 3 fürdőszoba található. A teljes melegét gáz-cirkó kazán, valamint egy fatüzelésű kazán is biztosítja. A helyiségek kellemes hőérzetét az egész házban kialakított klíma-rendszer szolgáltatja. Megújult az ingatlan víz-és villamoshálózata, a ház új fürdőszobát, új konyhát, új hideg- és melegburkolatokat kapott. A földszinti nyílászárók műanyag profilszerkezetűek, redőnnyel ellátottak, míg az emeleti ablakok fa szerkezetűek, melyeken árnyékoló található. A homlokzat 10 cm, a tetőtér 15 cm szigetelést kapott.

Az igényes, és minden elképzelést kielégítő ingatlan nagyszerű lehetőség lehet nagy családosok számára, vagy akár vállalkozás telephelyének. Az udvar és a zárt teraszok a kikapcsolódás, a pihenés, vagy akár baráti összejövetelek tökéletes helyszíne lehet. A leendő tulajdonos biztonságáról a kiépített kamera- és riasztórendszer gondoskodik. Azonnal költözhető, igényes állapota miatt az ingatlant mindenkinek csak ajánlani tudom, aki kerülné a felújítási munkálatokat, de szereti a tágas tereket, és a modern, igényes megoldásokat. Garantáltan álomotthon! Ha nagyban gondolkodik, és vállalkozni szeretne, az ingatlan a tulajdonos által árult hatalmas üzlethelyiséggel együtt is megvásárolható, melyet a következő linket tud megtekinteni: https://ving.hu/ingatlan/735707
A 2 ingatlan együttes vásárlása esetèn a tulajdonos jelentős kedvezményt tud biztosítani a vételárból!


Amennyiben az ingatlan felkeltette az érdeklődését, forduljon hozzám bizalommal!

Stolcz Gábor
PRÉMIUM

Stolcz Gábor

7 éve a Városi Ingatlaniroda tagja
Ingatlanértékesítő
Letenye
+36 (30) 551 8808
E-office
Szerezz meghívót a szabad helyekre
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban