Modern, tetőtéri lakás, csendes környezetben

1292 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Eladó Nagykanizsán a Dózsa György utcán ez a nettó: 52.65, bruttó 66,47 négyzetméter hasznos alapterületű lakás. Az ingatlan a társasház 3. emeletén zárószinten helyezkedik el, tetőrében. A társasház újabb építésű, modern kialakítású, a homlokzat 5 cm hőszigetelést kapott. Gépjárművel parkolni az ingatlan zárt udvarán díjmentesen lehet.
A lakótér nagyszerű állapotban van, jelentős felújítási munkálatokat nem igényel. Az ingatlan fűtéséről cirkó kazán gondoskodik radiátorok segítségével. A nyílászárók műanyagok és redőnyözöttek, napvédő rolóval ellátottak. A konyha teljes gépesítéssel ellátott. A lakótér helyiségei: egy tágas nappali konyhával, egy teljes értékű és egy félszoba, étkező, előtér. A nappalihoz kellemes, tágas erkély is tartozik. Az ingatlan közös költsége mindössze 7.000 Ft. A lakáshoz opcionálisan garázs is vásárolható, melynek vételára 5.000.000 Ft. A lakás tájolása: É-D.
Kellemes, hangulatos, igényes lakás, csak ajánlani tudom mindenkinek!
Iroda: Nagykanizsa, Platán sor 7.

Hohl József

Hohl József

Irodavezető, értékesítési vezető
Nagykanizsa
+36 (30) 608 6857
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.