Modern üzlethelyiség Hódmezővásárhelyen!

4245 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Rendkívüli lehetőség biztos befektetést keresők számára!

Eladó Hódmezővásárhely frekventált helyén lévő tágas, napfényes, zöld övezetben fekvő 50m2-es üzlethelyiség 70m2-es terasszal, mely egy csendes utcai 4 lakásos társasház alján található. Közel a város központjához, mindössze két utcányira a fő úttól, az idén átadásra került tram train 100 méteres távolságban található. Az épület betonból épült, mely kiválóan tartja a hideget a nyári melegben is.

Kiválóan alkalmas bármilyen célú befektetés számára. Akár irodaként, akár vendéglátóegységként is tökéletesen funkcionál.

Az üzlethelyiség jelenleg felújítás alatt áll, így akár már ebben az állapotában érdemes a kivitelezővel egyeztetni, amennyiben kulcsrakész állapotában szeretné megvásárolni az ingatlant. Lehetőség van továbbá szerkezetkész állapotában történő vásárlásra is, amennyiben Ön szeretné kialakítani a megálmodott tereket.

Szerkezetkész ár: 27.000.000 Ft
A kulcsrakész ár: ~ 37.000.000 Ft (megbeszélés tárgyát képezi)

A társasházban további lakások is leköthetők, a legkisebb 52 m2-től, a legnagyobb 103 m2-ig, különböző alapterületű lakások választására van lehetőség, minden lakásra jellemző, az átgondolt térkihasználás és funkcionálisan lehető legjobb elrendezés.
A lakásokhoz saját parkoló tartozik, továbbá a környéken ingyenes a parkolás.

Amennyiben ez az elérhető áron lévő nem mindennapi üzlethelyiség felkeltette érdeklődését hívjon bizalommal a hét bármely napján.

Varga Mónika
+36 20 338 3525
varga.monika@ving.hu

Borbás Péter

Borbás Péter

2 éve a Városi Ingatlaniroda tagja
Ingatlanértékesítő
Hódmezővásárhely
+36 (30) 552 3444
E-office
Szerezz meghívót a szabad helyekre
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban