Modernizált tanya akár több generáció részére is eladó!

26193 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Eladásra kínálok Ladánybene frekventált részén egy közel 2 és fél hektár területen elhelyezkedő családi birtokot.
Az ingatlan összetétele: 17315 négyzetméteren: szántó, rét, gyümölcsös és nádas, valamint külön helyrajzi szám alatt 5754 négyzetméter kivett tanya és szántó.

A művelési ág alól kivett tanya területen található egy vegyes falazatú 127 négyzetméter alapterületű modernizált családi ház, melynek összetétele: 2 szoba, közlekedő, előtér, fürdőszoba, egy hatalmas amerikai konyhás nappali, valamint spejz és egy külön bejáratú kamra.
A felújítások amin az elmúlt 5 évben átesett: nyílászárók cseréje, új fürdőszoba és villanyvezetékelés, a fűtés korszerűsítése, valamint a tágas fedett terasz hozzáépítése.
A fűtés vegyes tüzelésű kazánnal és radiátorokkal üzemel, a fürdőszobában elektromos padlófűtés is található.
Az áramhálózat kiépítése során bevezetésre került az ipari áram is.

A vízellátás 2 fúrt kúttal üzemel, minden épültehez külön emésztő tartozik.

A főépületen kívül található még az ingatlanon egy 30 négyzetméteres dupla garázs, egy 20 négyzetméteres nyárikonyha amely 2015-ben új villany és vízvezetékelést, valamint új burkolatokat kapott.A fűtése kandallóval és elektromos panelekkel is megoldható.

A nyárikonyha mellett található még egy 40 négyzetméteres kisház amelyben a fűtés vízteres kandallóval és radiátorokkal megoldott.Víz valamint áram ellátással is rendelkezik.Nemrégiben kapott új műgyanta padlót.

A tanya területi elhelyezkedése közlekedés szempontjából is kiváló! Dabas, valamint Kecskemét is 20 kilométerre elérhető!

Amennyiben felkeltettem érdeklődését hívjon bizalommal akár hétvégén is!

06306561062
Mónika

Urbán Mónika
PRÉMIUM

Urbán Mónika

5 éve a Városi Ingatlaniroda tagja
Ingatlanértékesítő
Kecskemét
+36 (30) 656 1062
E-office
Szerezz meghívót a szabad helyekre
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban